emouli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.
Αυτό είναι για αμύητους... Πάρε το καλό:Eδώ κι αν μένουν άλαλα τα χείλη
To δεύτερο κομμάτι δε μου ανοίγει αλλά το πρώτο παρότι δεν καταλαβαίνω τι λένε (ούτε και με τρελαίνει η μουσική, χειρότερη από τσιφτετέλι είναι) αλλά μου φαίνεται απίστευτα σέξι η τύπισσα και οι Ασιάτισσες δεν είναι καθόλου το φόρτε μου.Αυτό είναι για αμύητους... Πάρε το καλό:
και για να μη σας αφήσω έτσι...
Τι όμορφη ιστορία..Έπεσα πάνω σε αυτή την ιστορία γόνου Μικρασιατών που πήγε μερικές δεκαετίες μετά την καταστροφή να βρει το σπίτι των προγόνων του και μου φάνηκε πολύ συγκινητική:
http://anti-white.blogspot.com/2011/01/1922-2005.html
Καλά δεν έπιασες τους στίχους του περιλάλητου άσματος "Σήκω χόρεψε κουκλί μου" - σε ιαπωνική εκδοχή με ότι αυτό συνεπάγεται;To δεύτερο κομμάτι δε μου ανοίγει αλλά το πρώτο παρότι δεν καταλαβαίνω τι λένε (ούτε και με τρελαίνει η μουσική, χειρότερη από τσιφτετέλι είναι) αλλά μου φαίνεται απίστευτα σέξι η τύπισσα και οι Ασιάτισσες δεν είναι καθόλου το φόρτε μου.
Δε γνωρίζω το σχετικό άσμα...Καλά δεν έπιασες τους στίχους του περιλάλητου άσματος "Σήκω χόρεψε κουκλί μου" - σε ιαπωνική εκδοχή με ότι αυτό συνεπάγεται;
Τς τς τς σε χάλασε αυτή η Κούβα...Δε γνωρίζω το σχετικό άσμα...
@tripakias , @jimp πείτε, εγώ δεν το λέω καλύτερα;τρομερή κίνηση, σκέρτσο και σεξ απήλ η τραγουδιάρα τους.