Με εχεις παρεξηγησει. Ακουω ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Εκτος απο πολυ hard rock και metal.manelaki ευχαριστω για το τραγουδι που μου αφιερωσες και που φυσικα ΔΕΝ ακουσα....
Δεν υποβαλλω τα χαριτωμενα μου αυτακια σε αυτο το μαρτυριο.
Ανταποδιδω ομως , με ενα του γουστου μου (δεν περιμενω να σου αρεσει, γιατι ειναι εξαιρετικος)
τωρα την πατησες!! Καθε μερα θα σου βαζω και απο ενα...... τραγουδιΜε εχεις παρεξηγησει. Ακουω ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Εκτος απο πολυ hard rock και metal.
Eγω το ακουω αυτο που μου εβαλες παντωςΕυχαριστο ακουσμα
Θα τα ακουω ολατωρα την πατησες!! Καθε μερα θα σου βαζω και απο ενα...... τραγουδι
και τι θα κανεις εκει?? Το αγαλμα στη Ραμπλα???Δε μιλαω για λιγες μερες. Λεω για να μεινω μονιμα εκει.
Ελα κολλησαμε απο τα σαλια... Δεν μ'αρεσουν οι αγκαλιες..Θα βγαλουμε κορεους!Θα τα ακουω ολα
:kiss::kiss::kiss:και τι θα κανεις εκει?? Το αγαλμα στη Ραμπλα???
Ελα κολλησαμε απο τα σαλια... Δεν μ'αρεσουν οι αγκαλιες..Θα βγαλουμε κορεους!
Έλα ρε γιατί??? Love is in the air αυτές τις μέρες!Ελα κολλησαμε απο τα σαλια... Δεν μ'αρεσουν οι αγκαλιες..Θα βγαλουμε κορεους!
ρε πως το εκανες αυτο?? Τα λογια ειναι δικα μου και φαινεται το ονομα της ΚΙΚΙ !!!!!Έλα ρε γιατί??? Love is in the air αυτές τις μέρες!
Ωχχχχ! Έλα ντε!ρε πως το εκανες αυτο?? Τα λογια ειναι δικα μου και φαινεται το ονομα της ΚΙΚΙ !!!!!
Μπλιαχ παω να λουστω με dettol τωρα!!!! Ρε που εμπλεξα!!!!:evil::evil::kiss::kiss::kiss:
τωρα καλυτερα;
Ψαχνω να δω που θα παω βρε Ευαγγελια.
Να σου βαζω κι εγω απο ενα τραγουδακι λες;