panpan
Member
Πες μου οτι μου κανεις πλακα.:roll:pan pan μπουζουκια εχετε εκει στο spain???
Πες μου οτι μου κανεις πλακα.:roll:pan pan μπουζουκια εχετε εκει στο spain???
Πιο σοβαρα δε θα μπορουσα να μιλησω Οι Ελληνες εκει τι κανουν; Περιμενουν να ερθουν Ελλαδα;Πες μου οτι μου κανεις πλακα.:roll:
Ρε manelaki η Καταλονια ΔΕΝ ειναι Ισπανια !!pan pan μπουζουκια εχετε εκει στο spain???
Δεν ειναι ολοι οι Ελληνες λαϊκαντζες να πηγαινουν στα μπουζουκια....Πιο σοβαρα δε θα μπορουσα να μιλησω Οι Ελληνες εκει τι κανουν; Περιμενουν να ερθουν Ελλαδα;
Αυτόν που λες, τον είχα για νεότερο....Έχω βάσιμες πληροφορίες ότι ο τσίτσιδος που εθεάθη απέναντι από το σπίτι της anny είναι ένας κύριος από τη βόρεια Ελλάδα που σήμερα έχει φαγωθεί να φτιάξει γλυκό κυδώνι!!!
Αυτόν που λες, τον είχα για νεότερο....
Η Καταλονία (ή Καταλωνία) είναι μία από τις 17 αυτόνομες περιοχές (ισπ. Comunidades Autónomas) που απαρτίζουν το Βασίλειο της Ισπανίας.Ρε manelaki η Καταλονια ΔΕΝ ειναι Ισπανια !!
Ναι αλλα οπως ειπες υπαρχουν και οι λαικατζες. Εχουν κι αυτοι ψυχη και κεφιαΔεν ειναι ολοι οι Ελληνες λαϊκαντζες να πηγαινουν στα μπουζουκια....
Υπαρχουν και αλλες μορφες τεχνης!!
Η μουσικη ας πουμε....
Η Καταλανια ειναι Ισπανια,οι καταλανοι δεν ειναι Ισπανοι.Ρε manelaki η Καταλονια ΔΕΝ ειναι Ισπανια !!