ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Μαλλον θελετε να γινετε Γαλικία !!!!Ρε συ εδω σπανια βρεχει,ομως την τελευταια εβδομαδα,ξεπατωθηκε.:roll:
Μαλλον θελετε να γινετε Γαλικία !!!!Ρε συ εδω σπανια βρεχει,ομως την τελευταια εβδομαδα,ξεπατωθηκε.:roll:
Ειναι μικρουλα ακομα.να σταματησεις τα ταξιδια και να παρεις αυτοκινητο!! Νεα κοπελα!
Mα τι μου ζητας τωρα; :roll:να σταματησεις τα ταξιδια και να παρεις αυτοκινητο!! Νεα κοπελα!
Θ αρχισω την πεζοπορεια να γινω προσκυνητηςΜαλλον θελετε να γινετε Γαλικία !!!!
Pelegrino!!! Ναι αλλα θα μαγειρευεις ωραια αν μεινεις στη Γαλικια.....Θ αρχισω την πεζοπορεια να γινω προσκυνητης
Κοντα στο σπιτι μου εχει Γαλικιανη ψαροταβερνα,δεν χρειαζετε να τρεχωPelegrino!!! Ναι αλλα θα μαγειρευεις ωραια αν μεινεις στη Γαλικια.....
Ασε που θα ερχομαι και γω να με τραταρεις ...
ααα απο εκει ηταν οι φωτος ??? μμμμμμμμμμμμμμμμμ............Κοντα στο σπιτι μου εχει Γαλικιανη ψαροταβερνα,δεν χρειαζετε να τρεχω
εκει πανω.(Θυμασε τις φωτο?)
εε αν την τσιμπαγα θα στο ελεγα μπρε ....(ειδες με κολλησατε με τα βορειοελλαδιτικα)την προσφορα της αιγαιου την τσιμπισες?
μακαρι να ειχε καπου να γυρισει ο ανθρωπος και να γυρισε.Το Σάββατο το βράδυ που μας πέρασε, βγαίνουμε από την πολυκατοικία για να φύγουμε.
Στο απέναντι πεζοδρόμιο, βλέπουμε να περπατά μέσα στο κρύο, με άνεση, ένας ολόγυμνος άντρας και να κατευθύνεται προς κεντρικό σημείο της περιοχής.
Λίγο αργότερα τον προλάβαμε στη λεωφόρο να συνεχίζει το δρόμο του.
Εκεί διαπιστώσαμε ότι ήταν σχετικά μεγάλος σε ηλικία και με κάπως "χαμένο" ύφος. Ευτυχώς, τον είχε σταματήσει ένας νεαρός που προσπαθούσε να του βρει βοήθεια.