battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Καλά έχετε γίνει πολύ kinky στο οφ τόπικ
Το ποστ ρε... 10 χαρακτηρες, you know.Τι μεγαλώνεις και μικραίνεις συνέχεια εσύ ρε? Κανά ακορντεόν παίζεις?
E?Καλά έχετε γίνει πολύ kinky στο οφ τόπικ
E?Το ποστ ρε... 10 χαρακτηρες, you know.
Καθε ποστ εδω στο φορουμ πρεπει να'ναι πανω απο 10 χαρακτηρες. Μικροτερο δε το δεχεται.Το ποστ ρε... 10 χαρακτηρες, you know.
Και ακου να σου πω manelaki το Σαββατο περασα απο την Μελισσα με το αυτοκινητο.......... και δεν σταματησα!! Κακουργα!!
Εμ ποση Μελισσα πια;;;; Με ρεγουλαLemon pie απο το max perry.......... τς , τς, τς .............no fantasy at all.
Αυτα τα ιστορικα λαθη κανεΤΕ ...............
Ποσο πολυ μπορει να μ'αρεσει αυτο το γλυκο;;; Μα ποσο;;; Και το λεμονι γενικοτερα, ολο λεω να παω στο "All about lemon" στην Ερυθραια κι ολο μακρυα μου πεφτει.Επ!!! Διάβασα τη μαγική λέξη!
Δεν τρωω απο το Max Perry ειναι ταχυζαχαροπλαστειο ΚΑΙ φθηνο!!!Εχεις φαει lemon pie απ'τα Μax Perry; Μ'αυτη την ωραια μαρεγκα απο πανω, μιαμ μιαμ.
Ε ναι μη καψεις βενζινη...Ποσο πολυ μπορει να μ'αρεσει αυτο το γλυκο;;; Μα ποσο;;; Και το λεμονι γενικοτερα, ολο λεω να παω στο "All about lemon" στην Ερυθραια κι ολο μακρυα μου πεφτει.
Συν το cheesecake. Της ίδιας συνομοταξίας είναι άλλωστε. Μπανάλ είναι η σοκολάτα ρε παιδιά, πολύ μπανάλ...
αμ καλα να παθεις εκει που πηγες να μεινεις!!Εχει λυσσαξει να βρεχει γμτ.
Την ατυχια μου μεσα.
Ετσι ετσι δουλεψε με! Αλλα χωρις θελω 2-3 λεωφορεια για να φτασω εκει, μ'εχουν φαει τα ΜΜΜ γιατι δεν εχω αυτοκινητο.Δεν τρωω απο το Max Perry ειναι ταχυζαχαροπλαστειο ΚΑΙ φθηνο!!!
Ε ναι μη καψεις βενζινη...
Ρε συ εδω σπανια βρεχει,ομως την τελευταια εβδομαδα,ξεπατωθηκε.:roll:αμ καλα να παθεις εκει που πηγες να μεινεις!!
να σταματησεις τα ταξιδια και να παρεις αυτοκινητο!! Νεα κοπελα!Ετσι ετσι δουλεψε με! Αλλα χωρις θελω 2-3 λεωφορεια για να φτασω εκει, μ'εχουν φαει τα ΜΜΜ γιατι δεν εχω αυτοκινητο.
Eιναι ωραιο. Δοκιμασε. Κι η παστα γκοφρετα και η cookies ωραια ειναι.
Εχει και orange pie