• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Έχεις την εντύπωση ότι δικαίωμα στην άποψη σε μια κοινωνία έχουν όσοι μόνο συμμετέχουν στην αστική έκφραση της αντιπροσωπευτικότητας μέσω της ψήφου;
Δεν ξερω για τις αλλες κοινωνιες αλλα αν θες απαντηση συγκεκριμενα για την ελληνικη, δικαιωμα στην αποψη εχουν μονο οι αρχηγοι των κοινοβουλευτικων κομματων, η Τροικα και η Μερκελ...

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Τι μας λες ρε βαλιτσούλα;

Έχεις την εντύπωση ότι δικαίωμα στην άποψη σε μια κοινωνία έχουν όσοι μόνο συμμετέχουν στην αστική έκφραση της αντιπροσωπευτικότητας μέσω της ψήφου;

Και άρα η σχετική πλειοψηφία των συμμετεχόντων κρίνει κατά το δοκούν για τη ζωή των υπολοίπων;Δεν στα έχουν πει καθόλου καλά.

Αυτό που βιώνεις απέχει παρασάγγας από κάθε έννοια δημοκρατίας.
Δικαίωμα έκφρασης έχουν όλοι, από τους ανήλικους μέχρι τους στερηθέντες πολιτικών δικαιωμάτων. Ή τους μη έχοντες πολιτικά δικαιώματα στην Ελλάδα.

Όσο αφορά το σημείο με bold, να δεχτώ ότι η διαδικασία των εκλογών δεν είναι η λύση. Ποια είναι τότε;

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Όταν κάποιον τον "τρώω στη μούρη" δεν γκρινιάζω απλώς ... ουρλιάζω

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη

Last edited by a moderator:

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
γιαυτο πιστευω οτι η αποχη δεν ειναι λυση .. ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΤΟΥ ...!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όσο αφορά το σημείο με bold, να δεχτώ ότι η διαδικασία των εκλογών δεν είναι η λύση. Ποια είναι τότε;
Δεν μπορώ να σου αναλύσω σε πέντε αράδες ότι έχω αποκομίσει μέσα από διάβασμα και εμπειρίες 20 ετών (αν θεωρήσουμε ότι από την εφηβεία αρχίζει να διαμορφώνει άποψη κάποιος) και που έχω καταλήξει ως προσωπική άποψη.Θα παρεξηγηθώ,θα διαστρεβλωθώ και δεν έχει και αξία να το κάνω εδώ.Ήδη παίζουμε στα όρια του off-topic.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Ε εντάξει τόσα κόμματα έχει αν δε σου κάνουν τα 5 της βουλής.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Λοιπόν, σε αυτούς τους δύσκολους και αγχωτικούς καιρούς που διανύουμε ας προσπαθούμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας και την αισιοδοξία μας. Γι'αυτό να μην υποτιμούμε τα αγαθά που μας έχουν δωθεί χωρίς κανένα κόστος αλλά με ανιδειοτέλεια , μην ξεχνάμε τη δύναμη της αγάπης και του έρωτα, είναι το μόνο που μπορεί να μας κρατήσει ζωντανούς κι αισιόδοξους. Επιτρέψτε μου την αμερικανιά λοιπόν, δεν είναι κακό να θυμόμαστε να δίνουμε αγάπη. Μερικά πλάσματα το αξίζουν.

Kι όπως είπε και ο Jimi Hendrix :
When the power of love overcomes the love of power , the world will know peace.

Last edited by a moderator:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.357