battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
...υπάρχουν βέβαια και χειρότερα...
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ...
E τους χρειαζόμαστε λιγάκι μωρέ κι αυτούς τους καημένους...
...υπάρχουν βέβαια και χειρότερα...
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ...
Ναι ... εδώ που μας φτάσανε ... χρειάζονται ο ένας τον άλλον ...E τους χρειαζόμαστε λιγάκι μωρέ κι αυτούς τους καημένους...
Αναφέρομαι σε αυτούς που είναι "εκεί μέσα" στους περισσότερους τουλάχιστον, που όσο περνάει ο καιρός γίνονται δυστυχώς και ποιο πολλοί, δεν αναφέρομαι στο βουλευτικό αξίωμα.Το βουλευτικό αξίωμα πάντως το χρειαζόμαστε ...κάποια χρόνια που δοκιμάσαμε χωρίς, δε μας πέτυχε...
Τώρα το ποιοι θα είναι εκεί μέσα, από μας εξαρτάται (θέλω να πιστεύω)
Όχι βέβαια...ούτε ο Λαζόπουλος με τα γκομενάκια του.Αυτοί όμως έρχονταν εντεταλμένοι για επαγγελματικούς λόγους...μη μου λες όμως για Αλέκους και Τζίνες και ΒασίληδεςΓιατί μου το κανείς αυτό?Αφου ξέρεις οτι βαριεμαι να γράφω!!!!
Μόνο ένα σχόλιο,τα υπόλοιπα θα τα πούμε απο κοντά....
Η Ντέ Νιγκρις έτρωγε πόρτα δηλαδή????
Αναφέρομαι σε αυτούς που είναι "εκεί μέσα" στους περισσότερους τουλάχιστον, που όσο περνάει ο καιρός γίνονται δυστυχώς και ποιο πολλοί, δεν αναφέρομαι στο βουλευτικό αξίωμα.
Και χωρίς αστυνομία αν δοκιμάσουμε πάλι δε θα μας πετύχει ... Αστυνομία όμως όχι "ειδικές δυνάμεις" ΜΑΤ, ΜΕΑ, ΜΥΚ, ΛΟΚ, ΟΥΚ, ΕΣΑ, ΕΑΤ ...
Οι ασημοι τότε (Αλέκος κτλ) ήταν προσωπικό,η elite ήταν πελάτες ......dmdoc said:Όχι βέβαια...ούτε ο Λαζόπουλος με τα γκομενάκια του.Αυτοί όμως έρχονταν εντεταλμένοι για επαγγελματικούς λόγους...μη μου λες όμως για Αλέκους και Τζίνες και Βασίληδες
εισαι μικρούλα για αυτοΌλα αυτά τα αρκτικόλεξα αντιστοιχούν σε κάτι; Πωπω μόνο τα ΜΑΤ και τα ΛΟΚ καταλαβαίνω
Εγώ καλά ΚΙΚΙ τα πρόλαβα, εσύ ...;εισαι μικρούλα για αυτο
τα 2 τελευταία ειδικά (ευτυχώς) δεν τα εχεις προλάβει .....