ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Καλημέρα σας !!
Καλημέρα σας !!
εε τώρα έφυγε το αφεντικό από το γραφείο ....νωρίς το θυμήθηκες
Προσπαθεις να μας κανεις να ζηλεψουμε με την αντιστροφη μετρηση σου;;;; Πες μου, οχι πες μου!
Και πέραν αυτού, θα πρέπει να αισθάνεσαι και καλύτερα, εγώ τουλάχιστον έτσι νοιώθω !Εβγαλα την κ@@@τηλεόραση από το σαλόνι και αμέσως μεγάλωσε το σπίτι
Στραβός θα ήταν ο ταρίφας για να πει εσένα μπέμπα...Περιμένεις πως και πως να τελειώσεις τη δουλειά και να πας σπιτάκι σου. Πας στον Προαστιακό και τον περιμένεις μες στο κρύο η ώρα περνάει και τίποτα...αφού έχεις ξεπαγιάσει και έχεις μείνει και από μπαταρία στο ipod αποφασίζεις να ρωτήσεις...με ατάραχο ύφος σου λένε οτι τελικά δεν έχει σήμερα δρομολόγια γιατί φτιάχνουν κάτι καλώδια...Αποφασίζεις να θυσιάσεις τα λεφτά με τα οποία θα έπινες 2 λίτρα Kozel και να πάρεις ταξί, ο ταρίφας τρώει μια μπαγκέτα και ευτυχώς που φοράς γυαλιά ηλίου και γλυτώνεις το μάτι σου από ιπτάμενα ψίχουλα, λες ευγενικά που πας και σου λέει : Οκ, μπέμπα αλλά αν καπνίζεις σάλτα μπροστά...
Καλώς ήρθατε στην Αθήνα το 2012....
Έξω οι τηλεοράσεις, ζήτω τα λάπτοπ...!Εβγαλα την κ@@@τηλεόραση από το σαλόνι και αμέσως μεγάλωσε το σπίτι