• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Επίσης τι μαθαίνεις κανείς χαζεύοντας ένα τηλεπαιχνίδι...???Οτι υπάρχει άντρας (2 στην ουσία) που δε γνωρίζει τι θα πει φουνταριστός και οτι στη Θεσσαλονίκη τους πιάνει φούιτ...??? Φένια θέλω ετυμολογία....
Μα ειναι δυνατον να μην ξερουμε τι ειναι ο φουνταριστος;;;; Δηλαδη τι ορος μπορει να ητανε στην κωπηλασια και στην συγχρονισμενη ο φουνταριστος πειτε μου αληθεια ...

Εντάξει εσένα σε δικαιολογώ επειδή είσαι και γυναίκα αλλά τώρα άντρες να χάσουν 230.000 ευρώ για το φουνταριστό...??? Sport-fm έστω δεν έχουν ακούσει ποτέ..???Πνίξτε τον φουνταριστό είναι θρυλική εκπομπή...
Όσο για το φουιτ δε μπαίνω ποτέ αργά τα βράδια οπότε το είχα χάσει...δεν αντέχω το ξενύχτι εκτός και συνοδεύεται με αλκοόλ...:xmas_mrgreen:
Μα πες τα ντε .....

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Μα τα λέω....χαχαχαχα
Εδώ εγώ που είμαι γυναίκα και αν κάθε πρωί δεν ακούσω μια φορά το ""...Πάνο...Παναγιώτη...Βασιλόπουλος...."" δεν ανοίγει το μάτι μου να πάω στη δουλειά....:xmas_mrgreen:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πολύ δουλειά σήμερα στο γραφείο, ε, Κλήο?

chrisbd

Member
Πως σερβίρεται ένα Αραβικό τσάϊ

How to serve Arabic tea

Και οι δικοί μας καμαρώνουν που πάνε ένα δίσκο με φραπέδες………….και παίρνουν και βαρέα και ανθυγιεινά…………..:xmas_mrgreen:

Epic Tea House Server - Safeshare.TV

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αγαπαμε πολυ πολυ Cure .
Βρε ψωμακι ..παρε μια φορα ενα αεροπλανο και ελα σε καμια συναντηση να σε γνωρισουμε!

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Εχει βγε κανειςι απ το σπιτι (αθηνα) να μας πει αν κανει κρυο εξω? Ειμαι κατω απ'το παπλωμα και ουτε το πατζουρι δεν τολμαω να ανοιξω..

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81