zmaria
Member
Ναι!!! Που ξέρεις, κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί να κάνω κανένα μεροκάματο ως Αη Βασίλης! Χοχοχοχο!!....ο σοφός λαός να τονίσω Μαρία....
(το χοχοχο είναι πρόβα για Άι Βασίλη? :xmas_cheesygrin
Ναι!!! Που ξέρεις, κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί να κάνω κανένα μεροκάματο ως Αη Βασίλης! Χοχοχοχο!!....ο σοφός λαός να τονίσω Μαρία....
(το χοχοχο είναι πρόβα για Άι Βασίλη? :xmas_cheesygrin
Ναι ναι καλά σου είπαν! Στον Gts πες το, θα σε εξυπηρετήσει! :xmas_mrgreen:Έλα χρειάζομαι κόσμο για το καθάρισμα του σπιτιού, έμαθα ότι εδώ πρέπει να βάλω την αγγελία. :xmas_mrgreen:
Περαστικά μας! Μια από τα ίδια χάλια είμαι κι εγώ τόσες μέρες, εμένα γιατί δεν με διώχνει το αφεντικούλι μου??? Καλά να περάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παιδιά εγώ σας αποχαιρετώ...το αφεντικό μου είπε να πάρω τα μικρόβια μου και να φύγω (ναι ξανα-αρρώστησα....).
Καλή χρονιά σε όλους, καλά να περάσετε με πολύ αλκοόλ (εμένα θα μου χρειαστεί σίγουρα...) και καλή παρέα....
Κι ελπίζω Τρίτη που θα επιστρέψω να έχουν φύγει τα σκουφιά και τα σπαστικά emoticon...:xmas_mrgreen:
Μπααα... Με τους καλλικάντζαρους αναχωρούν κι αυτά...Κι ελπίζω Τρίτη που θα επιστρέψω να έχουν φύγει τα σκουφιά και τα σπαστικά emoticon...:xmas_mrgreen:
Καλύτερα σκούπα εγώ, πιάτα εσύ...χαχαχα. Δίδυμο με τις σκούπες και τα φαράσια στο χέρι...Ναι!!! Που ξέρεις, κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί να κάνω κανένα μεροκάματο ως Αη Βασίλης! Χοχοχοχο!!
Έλααααα..ποιον θέλεις όμως, εμένα ή τη Μαρία ρεεε? Γιατί πάμε μαζί πλέον, έχουμε τον ίδιο μάνατζερ :xmas_cheesygrin:Έλα χρειάζομαι κόσμο για το καθάρισμα του σπιτιού, έμαθα ότι εδώ πρέπει να βάλω την αγγελία. :xmas_mrgreen:
ΓΕΡΑΑΑΑΑΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin::xmas_cheesygrin: Ξέρεις εσύ...Παιδιά εγώ σας αποχαιρετώ...το αφεντικό μου είπε να πάρω τα μικρόβια μου και να φύγω (ναι ξανα-αρρώστησα....).
Όπα όπα εγώ για Άγιος Βασίλης προμοτάρομαι, όχι για καθάρισμα!Έλααααα..ποιον θέλεις όμως, εμένα ή τη Μαρία ρεεε? Γιατί πάμε μαζί πλέον, έχουμε τον ίδιο μάνατζερ :xmas_cheesygrin:
Καλά ρε Βρούτε!! Τσκ τσκ, γυναίκες, ούτε μια σκούπα δε μπορούν να πιάσουν τη σήμερον ημέρα...Όπα όπα εγώ για Άγιος Βασίλης προμοτάρομαι, όχι για καθάρισμα!
Def, όποτε θες μπορώ να κάνω entertainment στα παιδάκια σου!
Για τα υπόλοιπα κανόνισε με τον συνεργάτη μου τον Ζωρζ. :xmas_mrgreen:
Αυτό που έγραψα εγώ! :xmas_mrgreen:Baba ποιο βιβλίο τα σπάει??