• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
....ο σοφός λαός να τονίσω Μαρία....
(το χοχοχο είναι πρόβα για Άι Βασίλη? :xmas_cheesygrin:)
Ναι!!! Που ξέρεις, κάποια στιγμή μπορεί να χρειαστεί να κάνω κανένα μεροκάματο ως Αη Βασίλης! Χοχοχοχο!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έλα χρειάζομαι κόσμο για το καθάρισμα του σπιτιού, έμαθα ότι εδώ πρέπει να βάλω την αγγελία. :xmas_mrgreen:

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Παιδιά εγώ σας αποχαιρετώ...το αφεντικό μου είπε να πάρω τα μικρόβια μου και να φύγω (ναι ξανα-αρρώστησα....).
Καλή χρονιά σε όλους, καλά να περάσετε με πολύ αλκοόλ (εμένα θα μου χρειαστεί σίγουρα...) και καλή παρέα....
Κι ελπίζω Τρίτη που θα επιστρέψω να έχουν φύγει τα σκουφιά και τα σπαστικά emoticon...:xmas_mrgreen:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Έλα χρειάζομαι κόσμο για το καθάρισμα του σπιτιού, έμαθα ότι εδώ πρέπει να βάλω την αγγελία. :xmas_mrgreen:
Ναι ναι καλά σου είπαν! Στον Gts πες το, θα σε εξυπηρετήσει! :xmas_mrgreen:

Παιδιά εγώ σας αποχαιρετώ...το αφεντικό μου είπε να πάρω τα μικρόβια μου και να φύγω (ναι ξανα-αρρώστησα....).
Καλή χρονιά σε όλους, καλά να περάσετε με πολύ αλκοόλ (εμένα θα μου χρειαστεί σίγουρα...) και καλή παρέα....
Κι ελπίζω Τρίτη που θα επιστρέψω να έχουν φύγει τα σκουφιά και τα σπαστικά emoticon...:xmas_mrgreen:
Περαστικά μας! Μια από τα ίδια χάλια είμαι κι εγώ τόσες μέρες, εμένα γιατί δεν με διώχνει το αφεντικούλι μου??? Καλά να περάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Μπααα... Με τους καλλικάντζαρους αναχωρούν κι αυτά...

GTS

Member
Έλααααα..ποιον θέλεις όμως, εμένα ή τη Μαρία ρεεε? Γιατί πάμε μαζί πλέον, έχουμε τον ίδιο μάνατζερ :xmas_cheesygrin:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Έλααααα..ποιον θέλεις όμως, εμένα ή τη Μαρία ρεεε? Γιατί πάμε μαζί πλέον, έχουμε τον ίδιο μάνατζερ :xmas_cheesygrin:
Όπα όπα εγώ για Άγιος Βασίλης προμοτάρομαι, όχι για καθάρισμα!
Def, όποτε θες μπορώ να κάνω entertainment στα παιδάκια σου!
Για τα υπόλοιπα κανόνισε με τον συνεργάτη μου τον Ζωρζ. :xmas_mrgreen:

GTS

Member
Όπα όπα εγώ για Άγιος Βασίλης προμοτάρομαι, όχι για καθάρισμα!
Def, όποτε θες μπορώ να κάνω entertainment στα παιδάκια σου!
Για τα υπόλοιπα κανόνισε με τον συνεργάτη μου τον Ζωρζ. :xmas_mrgreen:
Καλά ρε Βρούτε!! Τσκ τσκ, γυναίκες, ούτε μια σκούπα δε μπορούν να πιάσουν τη σήμερον ημέρα...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384