GTS
Member
Α, δε ξέρω Ρένα μου....και πόσο ειναι τα μαμισιάτικα της επανασύνδεσης γιατρέ μου??
Α, δε ξέρω Ρένα μου....και πόσο ειναι τα μαμισιάτικα της επανασύνδεσης γιατρέ μου??
Όχι μόνο δε χάνεις, αλλά αναδύεται μια μιζέρια από εκεί μέσα, ελεεινή και τρισάθλια....τη τελευταία φορά που μου είπαν για μπάτσελορ σε στριπτιζάδικο, πήγα από ευγένεια αλλά ορκίστηκα την επόμενη να μη πάω κι ας φανώ αγενής.Ούτε εγώ αλλά δεν νομίζω να χάνω κάτι..
Εσύ είσαι ο Ρωμόφιλος, εμένα λές Καλιγούλα???? Ο καθένας με τους ήρωές του, αγαπητε....Ο τάβερ δε μπήκε ακόμα, περίμενε λίγο....και ψιτ, γράψε άβε τάβερ-Καλιγούλα, μη παρεξηγηθεί..
Πρώτον, το ότι μου αρέσει η Ρώμη δε σημαίνει ότι επικροτώ τη ζωή και τις πράξεις των αυτοκρατόρων της. Δεύτερον, δεν ήμουν εγώ στις Λιθουανίες πρόσφατα Από κει και ο Καλλιγούλας...Εσύ είσαι ο Ρωμόφιλος, εμένα λές Καλιγούλα???? Ο καθένας με τους ήρωές του, αγαπητε....
Ωρισμένοι ανθρωποι (χωρίς τόνο - για να τον βάλει ο γκτσου όπου πρέπει), νεαρέ μου, δεν έχουν ούτε κόμπλεξ, ούτε στερητικά σύνδρομα... .εμενα μου κανει τρομερη εντυπωση που ατομα σαν γκτσου,τριπακια και μπαμπα δεν εχουν σχολιασει ακομα τιποτα ......