varioAthens
Member
Ας ασχοληθούμε με τίποτα σοβαρό!
Κι εγώ μαζί σου. Το Ναταλάκι καλό ήταν, αλλά ο σκηνοθέτης δεν με έπεισε ότι κατάφερε να δημιουργήσει αυτό που πραγματικά είχε στο μυαλό του.Εγώ για την ταινία δεν έκοψα φλέβες. Το Ναταλάκι πάντως έπαιξε ωραία.
Josh Brolin ΤΟ μωρό !!!! Τον λατρευω από το 1991 όταν έπαιζε σε μια σειρά με αδέρφιαΑς ασχοληθούμε με τίποτα σοβαρό!
Μπράβο βρε Εβανζελί! Ήταν τέλειος ακόμα και στο True Grit που έπαιζε το απόβρασμα με σάπια δόντια!!!Josh Brolin ΤΟ μωρό !!!! Τον λατρευω από το 1991 όταν έπαιζε σε μια σειρά με αδέρφια
Και στο No country for old men !! Τον αγαπώ !Μπράβο βρε Εβανζελί! Ήταν τέλειος ακόμα και στο True Grit που έπαιζε το απόβρασμα με σάπια δόντια!!!
Το ξέρεις ότι ήταν το ένα από τα παιδάκια στο Goonies??? Κουλό, ε?Και στο No country for old men !! Τον αγαπώ !
επίσης άλλος ένας παρεξηγημένος ηθοποιός είναι και ο Birol Unel !!Το ξέρεις ότι ήταν το ένα από τα παιδάκια στο Goonies??? Κουλό, ε?
Το ξέρεις ότι ήταν το ένα από τα παιδάκια στο Goonies??? Κουλό, ε?
Αυτός που λες δεν μου αρέσει ρε συ!!!επίσης άλλος ένας παρεξηγημένος ηθοποιός είναι και ο Birol Unel !!
Μεγάλο ταλέντο !! Ρε vario βρες καμία φωτό του Θεού Birol μα βάλουμε γιατί γράφω από το κινητό και θα κάνω 2 ώρες