ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Ρε συ μη συνεχιζεις να ανεβαζεις φωτος με τον Ινδο Ταμτακο ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!!!
Θα συνεχίσω... that's a threat!!!Ρε συ μη συνεχιζεις να ανεβαζεις φωτος με τον Ινδο Ταμτακο ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!!!
Πατινάζ έκανε ή τραγουδίστρια της όπερας?ααα χτες ημουν σε ενα γαμο και γνωρισα την πρωτη γυναικα του Κωσταλα!!
Ηταν μια πολυ ενδιαφερουσα βραδια ...... χικ!Ο Μ.Ο. ηλικίας του γάμου, βλέπω, ήταν για τον Ταμπακάκη...
Αχααχαχ δεν τη ρωτησα γιατι κολλησα οταν το εμαθα...Πατινάζ έκανε ή τραγουδίστρια της όπερας?
Γιατί πήρε χαμηλότερο βαθμό από αυτόν που πίστευε πως άξιζε γιατί ως γνωστόν η Κύπρος έχει αναδείξει μέγιστους πατινέρ... ε και μετά άρχισε να επικαλείται την Κύπρο και τους Κύπριους μπας και κερδίσει καμιά ψήφο...Υ.Γ. Ο Χριστοφόρου γιατί εξερράγη στο σόου με το πατινάζ???
τα ίδια παντελάκη μου...Γιατί πήρε χαμηλότερο βαθμό από αυτόν που πίστευε πως άξιζε γιατί ως γνωστόν η Κύπρος έχει αναδείξει μέγιστους πατινέρ... ε και μετά άρχισε να επικαλείται την Κύπρο και τους Κύπριους μπας και κερδίσει καμιά ψήφο...
Πάντως, απέραντη θλίψη έχει πιάσει τον γτς με την εμφάνιση Παπαρίζου...
Το κορίτσι πρέπει να ερωτευτεί ξανά και γρήγορα μάλιστα, όλο πάει και μοιάζει πιο πολύ σε μια θεία μου την Ευλαμπία...
Πού είναι το Λενάκι μας!!!!!
Και μένα με ξενερώνει...και άρχισα να σκέφτομαι μήπως ξενερώνω ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που την ακούω να μιλάει και να γελάει (μπρρρρ). Και αδύνατη να ξαναγίνει, η φωνή το γέλιο και το b-class της μου'χουν μείνειΠάντως, απέραντη θλίψη έχει πιάσει τον γτς με την εμφάνιση Παπαρίζου...
Το κορίτσι πρέπει να ερωτευτεί ξανά και γρήγορα μάλιστα, όλο πάει και μοιάζει πιο πολύ σε μια θεία μου την Ευλαμπία...
Πού είναι το Λενάκι μας!!!!!
Γιατί, δεν έχεις δει κάτι θείες που κυκλοφορούν έτσι?Η θεία Ευλαμπία κυκλοφορεί με όλο το μπούστο όξω??? :roll:
Είμαι θείτσα τελικά...Γιατί, δεν έχεις δει κάτι θείες που κυκλοφορούν έτσι?
(βλέπεις dvd, μπούστο δε πολυβλέπεις να κυκλοφορούν, βάζεις Ινδούς στο άβαταρ και η ερώτηση έρχεται αβίαστη....ΠΟΥ ΖΕΙΣ.