panpan
Member
και εγω εδω ειμαι αλλα κανω Yoga
Ναι αστα!! Μπορω και χωρις να εχω κοιμηθει καθολου.... Αυτο με σωζει σε πτησεις που γινονται σε περιεργες ωρες..........Πηγαινω κατευθειαν στη δουλεια απο το αεροδρομιο.Ρε Ευαγγελία εσύ κοιμάσαι λιγότερο κι από μένα!
Με τους μαύρους κύκλους τι κάνεις? Πες κανένα τιπ!!! Μην μου πεις πως δεν έχεις, εγώ έχω καταστραφεί!Ναι αστα!! Μπορω και χωρις να εχω κοιμηθει καθολου.... Αυτο με σωζει σε πτησεις που γινονται σε περιεργες ωρες..........Πηγαινω κατευθειαν στη δουλεια απο το αεροδρομιο.
Βαζω ακριβο concealer αχχααχα!! Νομιζω πως δεν εχω ....ακομα.....Με τους μαύρους κύκλους τι κάνεις? Πες κανένα τιπ!!! Μην μου πεις πως δεν έχεις, εγώ έχω καταστραφεί!
Άντε ρε! Τυχερή είσαι! Με τόση αϋπνία μια κρέμα ματιών δεν θα ταν κακό να βάζεις πάντως... Οι υπόλοιπες κανένα τιπ για τους μαύρους κύκλους??Βαζω ακριβο concealer αχχααχα!! Νομιζω πως δεν εχω ....ακομα.....
Η αληθεια ειναι οτι δεν βαζω κρεμες και διαφορα στη μαπα μ......
Αλήθεια??? Ρε έχεις φοβερή μούρη ... και παρά την άσωτη ζωή!!!Βαζω ακριβο concealer αχχααχα!! Νομιζω πως δεν εχω ....ακομα.....
Η αληθεια ειναι οτι δεν βαζω κρεμες και διαφορα στη μαπα μ......
Αλήθεια??? Ρε έχεις φοβερή μούρη ... και παρά την άσωτη ζωή!!!
Καλημέρα κι από μένα!
Σάββατο ηλιόλουστο και 'γω κλεισμένη εδώ μέσα με τους μάστορες να μου έχουν κάνει ένα σπίτι μέσα στο χώμα!
Ποπω χαλια !! (Μερσι για το κοπλιμαν για τη μουρη )Αλήθεια??? Ρε έχεις φοβερή μούρη ... και παρά την άσωτη ζωή!!!
Καλημέρα κι από μένα!
Σάββατο ηλιόλουστο και 'γω κλεισμένη εδώ μέσα με τους μάστορες να μου έχουν κάνει ένα σπίτι μέσα στο χώμα!