fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ποιο wall painting ?
Τώρα το μαθαίνω.
Καλά, τυφλή είσαι;; Ιπποκράτειο, Μελενίκου, το νέο σχέδιο στο κτίριο της Ναυαρίνου και πάει λέγοντας. Στο τελευταίο τεύχος του Pepper έχει όλες τις δουλειές. Έγιναν στο πλαίσιο του SYMBIOSIS νομίζω...Ποιο wall painting ?
Εγώ θα έρθω απευθείας στο εμιγκρε, γιατι εχω δουλειες νωριτερα.Ερωτηση: Θα ειστε το Σαββατο;;;
μηπως εισαι ο ταξιτζης;;; χαχαχαχαχαχα χουμουριζω ...
[media=youtube]BwOYwjcYtXA[/media] ... και από τους δύο όταν άρχισαν τις διηγήσεις.
Κάνεις πλακα έτσι;;Πώπωωωωωωωω,τι μου θύμισες!
Έχω κάτσει σε δύο τέτοιους ταρίφες παλιά.
Ο ένας είχε μπρελοκάκι ΕΠΕΝ και έλεγε για τις "τρέλες που έκανε μικρός στην ΕΑΤ-ΕΣΑ" κι άλλος έλεγε το κλασσικό "μα τι ψέματα είναι αυτά με το Πολυτεχνείο και μην τα πιστεύεις" κλπ κλπ
Εννοείται πως κατέβηκα επιτόπου και από τους δύο όταν άρχισαν τις διηγήσεις.
καλα και εγω στο Εμιγκρε θα ερθω κατευθειαν .. βεβαια χρειαζομαι μια απαραιτητη κατευθυνση γιατι ειμαι ακατεχος απο δρομους κλπ κλπ .. Αμα βρω να παρκαρω στη ΔΕΘ κοντα ειναι κοντα το Εμιγκρε;;;Εγώ θα έρθω απευθείας στο εμιγκρε, γιατι εχω δουλειες νωριτερα.
Εντελώς. Σχεδόν απέναντι από την είσοδο/έξοδο του πάρκινγκ. Την Αλεξάνδρου Σβώλου(Πρίγκιπος Νικολάου) θα την ξέρεις. Στη διασταύρωσή της με την Αγγελάκη είναι το Verdi, δίπλα σε αυτό είναι η Ζώγια, δίπλα σε εκείνη το Εμιγκρέ.καλα και εγω στο Εμιγκρε θα ερθω κατευθειαν .. βεβαια χρειαζομαι μια απαραιτητη κατευθυνση γιατι ειμαι ακατεχος απο δρομους κλπ κλπ .. Αμα βρω να παρκαρω στη ΔΕΘ κοντα ειναι κοντα το Εμιγκρε;;;
Lol! Και περίμενες άλλο ταξί;Εννοείται πως κατέβηκα επιτόπου και από τους δύο όταν άρχισαν τις διηγήσεις.
αρα δηλαδη μολις φτασω στν ΔΕΘ(θα ερχομαι απο Εγνατια) ψαχνω να παρκαρω;;;Εντελώς. Σχεδόν απέναντι από την είσοδο/έξοδο του πάρκινγκ. Την Αλεξάνδρου Σβώλου(Πρίγκιπος Νικολάου) θα την ξέρεις. Στη διασταύρωσή της με την Αγγελάκη είναι το Verdi, δίπλα σε αυτό είναι η Ζώγια, δίπλα σε εκείνη το Εμιγκρέ.
Εμ,τι να κάνω;Lol! Και περίμενες άλλο ταξί;
Δεν οδηγώ, οπότε δεν είμαι και ο πιο σχετικός. Όμως, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η Αγγελάκη δεν κατεβαίνει. Αν έρχεσαι από την Εγνατία, θα πρέπει να κάνεις κάποιον κύκλο και να ανέβεις την Αγγελάκη για να μπεις στο παρκινγκ της έκθεσης. Φυσικά, αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το παρκινγκ και απλά ψάχνεις μια θέση για να το παρκάρεις, έχω την εντύπωση ότι θα ήταν σοφότερο να έρθεις και πάλι από κάτω και να παρκάρεις σε μία από τις καθέτους της Σβώλου. Στη Δεσπεραί, ας πούμε, που είναι και η πλησιέστερη.αρα δηλαδη μολις φτασω στν ΔΕΘ(θα ερχομαι απο Εγνατια) ψαχνω να παρκαρω;;;