The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ποιο wall painting ?

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Τώρα το μαθαίνω.

Καλά, τυφλή είσαι;; Ιπποκράτειο, Μελενίκου, το νέο σχέδιο στο κτίριο της Ναυαρίνου και πάει λέγοντας. Στο τελευταίο τεύχος του Pepper έχει όλες τις δουλειές. Έγιναν στο πλαίσιο του SYMBIOSIS νομίζω...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Last edited by a moderator:

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Πώπωωωωωωωω,τι μου θύμισες!

Έχω κάτσει σε δύο τέτοιους ταρίφες παλιά.
Ο ένας είχε μπρελοκάκι ΕΠΕΝ και έλεγε για τις "τρέλες που έκανε μικρός στην ΕΑΤ-ΕΣΑ" κι άλλος έλεγε το κλασσικό "μα τι ψέματα είναι αυτά με το Πολυτεχνείο και μην τα πιστεύεις" κλπ κλπ

Εννοείται πως κατέβηκα επιτόπου και από τους δύο όταν άρχισαν τις διηγήσεις.
Κάνεις πλακα έτσι;;
Έχω κι εγώ κάτι φριχτές ιστορίες, αλλά δεν γράφονται έτσι... αν βρεθούμε ποτέ σε καμία συνάντηση, θύμισέ μου να σου πω... θα φρίξεις.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Εγώ θα έρθω απευθείας στο εμιγκρε, γιατι εχω δουλειες νωριτερα.
καλα και εγω στο Εμιγκρε θα ερθω κατευθειαν .. βεβαια χρειαζομαι μια απαραιτητη κατευθυνση γιατι ειμαι ακατεχος απο δρομους κλπ κλπ .. Αμα βρω να παρκαρω στη ΔΕΘ κοντα ειναι κοντα το Εμιγκρε;;;

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
καλα και εγω στο Εμιγκρε θα ερθω κατευθειαν .. βεβαια χρειαζομαι μια απαραιτητη κατευθυνση γιατι ειμαι ακατεχος απο δρομους κλπ κλπ .. Αμα βρω να παρκαρω στη ΔΕΘ κοντα ειναι κοντα το Εμιγκρε;;;
Εντελώς. Σχεδόν απέναντι από την είσοδο/έξοδο του πάρκινγκ. Την Αλεξάνδρου Σβώλου(Πρίγκιπος Νικολάου) θα την ξέρεις. Στη διασταύρωσή της με την Αγγελάκη είναι το Verdi, δίπλα σε αυτό είναι η Ζώγια, δίπλα σε εκείνη το Εμιγκρέ.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Εντελώς. Σχεδόν απέναντι από την είσοδο/έξοδο του πάρκινγκ. Την Αλεξάνδρου Σβώλου(Πρίγκιπος Νικολάου) θα την ξέρεις. Στη διασταύρωσή της με την Αγγελάκη είναι το Verdi, δίπλα σε αυτό είναι η Ζώγια, δίπλα σε εκείνη το Εμιγκρέ.
αρα δηλαδη μολις φτασω στν ΔΕΘ(θα ερχομαι απο Εγνατια) ψαχνω να παρκαρω;;;

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
αρα δηλαδη μολις φτασω στν ΔΕΘ(θα ερχομαι απο Εγνατια) ψαχνω να παρκαρω;;;
Δεν οδηγώ, οπότε δεν είμαι και ο πιο σχετικός. Όμως, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι η Αγγελάκη δεν κατεβαίνει. Αν έρχεσαι από την Εγνατία, θα πρέπει να κάνεις κάποιον κύκλο και να ανέβεις την Αγγελάκη για να μπεις στο παρκινγκ της έκθεσης. Φυσικά, αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το παρκινγκ και απλά ψάχνεις μια θέση για να το παρκάρεις, έχω την εντύπωση ότι θα ήταν σοφότερο να έρθεις και πάλι από κάτω και να παρκάρεις σε μία από τις καθέτους της Σβώλου. Στη Δεσπεραί, ας πούμε, που είναι και η πλησιέστερη.
Καλύτερα, ρώτα κάποιον που οδηγεί ;)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.640
Μέλη
39.386
Νεότερο μέλος