ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Ανθρωπο ή πολη?κ εμεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε ετσι
εγω και τα 2 !
Ανθρωπο ή πολη?κ εμεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε ετσι
ετσι ακριβως οπως τα λεει η Εβανζελι, εγω εκανα (που ειμαι του καναπεως) δεν ηταν δυσκολα και η κοπελα γυμναστρια που μας εκανε σε 4-5 ατομα παιρνει 30 ευρω το μηνα .Αυτο που εκανα εγω με την κοπελα ηταν στην αρχη πολυ απλο!
Οσο περναγε ο καιρος αυξανοταν και ο βαθμος δυσκολιας , ομως το σωμα ηταν ετοιμο για να αντιμετωπισει τις ασκησεις.
Δεν μιλαμε μονο για αδυνατισμα(αυτο ειναι το τελευταιο) , αλλα και για σταση σωματος , αρμονια κτλ
το καταλαβαμεΑνθρωπο ή πολη?
εγω και τα 2 !
Αγνόησε το pm μου....τι ρεζιλίκια σήμερα Θέε μου....μια λέω στον τάβερ ότι το πάσχα είναι Σεπτέμβρη, μια μπερδεύω τη Στοκχόλμη με τη Σκωτία....τζάμπα καίει η λάμπα μου φαίνεταιΚαλέ ποια τράνζιτ ;;;;; Θα σου πω αύριο που θα χεις καθαρό μυαλό.
Απευθείας πτήση είναι.
εμας μας επαιρνε 15 ευρω το μαθημα , μια φορα την εβδομαδα καναμε και ειμασταν 3 ατομαετσι ακριβως οπως τα λεει η Εβανζελι, εγω εκανα (που ειμαι του καναπεως) δεν ηταν δυσκολα και η κοπελα γυμναστρια που μας εκανε σε 4-5 ατομα παιρνει 30 ευρω το μηνα .
στην Αθηνα μου λενε οι τιμες ειναι πολυ ακριβες , δεν καταλαβαινω γιατι.
και εμενα το ματι γαριδα ,οπως καταλαβαινετε κοριτσια
κοψε το αλκοολ....σε χαλαειΑγνόησε το pm μου....τι ρεζιλίκια σήμερα Θέε μου....μια λέω στον τάβερ ότι το πάσχα είναι Σεπτέμβρη, μια μπερδεύω τη Στοκχόλμη με τη Σκωτία....τζάμπα καίει η λάμπα μου φαίνεται
δεν εχω αδεια ουτε για πλακα δυστυχως......το καταλαβαμε
κοιτα τις προσφορες για ΝΥ
καλά ειναι το 15 , αλλά εδω μιλαμε για 30 ευρω το μηνα , 3 φορες την εβδομαδα ( 2 πιλατες , 1 με μπαλα )εμας μας επαιρνε 15 ευρω το μαθημα , μια φορα την εβδομαδα καναμε και ειμασταν 3 ατομα
αααα τι λες??? Σουπερ!!!!!!!καλά ειναι το 15 , αλλά εδω μιλαμε για 30 ευρω το μηνα , 3 φορες την εβδομαδα ( 2 πιλατες , 1 με μπαλα )
Δεν πειραζει...παρε δολαριααλλα δεν εχω φραγκα
Λες να φταιγε το λικέρ βύσινο στην πάστα;;κοψε το αλκοολ....σε χαλαει
εδω δεν μπορουμε να παρουμε αλλα και αλλα , το νομισμα μας χαλαει??Δεν πειραζει...παρε δολαρια