ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Ανθρωπο ή πολη?κ εμεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε ετσι
εγω και τα 2 !

Ανθρωπο ή πολη?κ εμεις αγαπησαμε αλλα δεν καναμε ετσι
ετσι ακριβως οπως τα λεει η Εβανζελι, εγω εκανα (που ειμαι του καναπεως) δεν ηταν δυσκολα και η κοπελα γυμναστρια που μας εκανε σε 4-5 ατομα παιρνει 30 ευρω το μηνα .Αυτο που εκανα εγω με την κοπελα ηταν στην αρχη πολυ απλο!
Οσο περναγε ο καιρος αυξανοταν και ο βαθμος δυσκολιας , ομως το σωμα ηταν ετοιμο για να αντιμετωπισει τις ασκησεις.
Δεν μιλαμε μονο για αδυνατισμα(αυτο ειναι το τελευταιο) , αλλα και για σταση σωματος , αρμονια κτλ
το καταλαβαμεΑνθρωπο ή πολη?
εγω και τα 2 !![]()
Αγνόησε το pm μου....τι ρεζιλίκια σήμερα Θέε μου....μια λέω στον τάβερ ότι το πάσχα είναι Σεπτέμβρη, μια μπερδεύω τη Στοκχόλμη με τη Σκωτία....τζάμπα καίει η λάμπα μου φαίνεταιΚαλέ ποια τράνζιτ ;;;;; Θα σου πω αύριο που θα χεις καθαρό μυαλό.
Απευθείας πτήση είναι.
εμας μας επαιρνε 15 ευρω το μαθημα , μια φορα την εβδομαδα καναμε και ειμασταν 3 ατομαετσι ακριβως οπως τα λεει η Εβανζελι, εγω εκανα (που ειμαι του καναπεως) δεν ηταν δυσκολα και η κοπελα γυμναστρια που μας εκανε σε 4-5 ατομα παιρνει 30 ευρω το μηνα .
στην Αθηνα μου λενε οι τιμες ειναι πολυ ακριβες , δεν καταλαβαινω γιατι.
και εμενα το ματι γαριδα ,οπως καταλαβαινετε κοριτσια![]()
κοψε το αλκοολ....σε χαλαειΑγνόησε το pm μου....τι ρεζιλίκια σήμερα Θέε μου....μια λέω στον τάβερ ότι το πάσχα είναι Σεπτέμβρη, μια μπερδεύω τη Στοκχόλμη με τη Σκωτία....τζάμπα καίει η λάμπα μου φαίνεται
δεν εχω αδεια ουτε για πλακα δυστυχως......το καταλαβαμε
κοιτα τις προσφορες για ΝΥ
καλά ειναι το 15 , αλλά εδω μιλαμε για 30 ευρω το μηνα , 3 φορες την εβδομαδα ( 2 πιλατες , 1 με μπαλα )εμας μας επαιρνε 15 ευρω το μαθημα , μια φορα την εβδομαδα καναμε και ειμασταν 3 ατομα
αααα τι λες??? Σουπερ!!!!!!!καλά ειναι το 15 , αλλά εδω μιλαμε για 30 ευρω το μηνα , 3 φορες την εβδομαδα ( 2 πιλατες , 1 με μπαλα )
Λες να φταιγε το λικέρ βύσινο στην πάστα;;κοψε το αλκοολ....σε χαλαει![]()
εδω δεν μπορουμε να παρουμε αλλα και αλλα , το νομισμα μας χαλαει??Δεν πειραζει...παρε δολαρια![]()