GTS
Member
Ristorante MaccheroniΤι ειναι αυτο και που θα το βρουμε; Πρεπει να συμαζαψω τις πληροφοριες που εχω συγκεντρωσει γιατι ειναι σκοπροχωρι....
Μετά τη πάστα, μη χάσετε το φιλέτο....αμάν αμάν...
Ristorante MaccheroniΤι ειναι αυτο και που θα το βρουμε; Πρεπει να συμαζαψω τις πληροφοριες που εχω συγκεντρωσει γιατι ειναι σκοπροχωρι....
Α ναι αυτο ειναι ηδη στις σημειωσεις μου. Ειναι συγκεκριμενο πιατο ε; Θα το τσεκαρω...
Macheroni alla Gricia είναι, tonarelli φρέσκα αν θυμάμαι καλά, με πιπέρι, μπέικον.....άσε!!!!!!!!!!!!!!Α ναι αυτο ειναι ηδη στις σημειωσεις μου. Ειναι συγκεκριμενο πιατο ε; Θα το τσεκαρω...
Όχι δεν αφήνω ... για λέγε, για λέγε ...Macheroni alla Gricia είναι, tonarelli φρέσκα αν θυμάμαι καλά, με πιπέρι, μπέικον.....άσε!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ!
Εντάξει, πείνασα τώρα..
.. ειναι ψυχιατρικο περιστατικο, σπανιο και ανακοινωσιμο!!!!!!Ο Παπανδρέου επιμένει να ζητά ψήφο εμπιστοσύνης......I don' t believe' it....
τα σαλια μουυυυυυ:roll: τι μας κανεις τωραααααα!!! ναι manelaki το φιλετο μην το χασεις! και κοκκινη καυτερη μακαροναδα παντως σουπερ, αλλα η γκριτσια αξεπεραστη
Εντάξει, πείνασα τώρα..
Και μένα, αλλά αυτή τη στιγμή κάπου θα ήθελα να το πετάξω το πιάτο ......με βαριά καρδιά...τα σαλια μουυυυυυ:roll: τι μας κανεις τωραααααα!!! ναι manelaki το φιλετο μην το χασεις! και κοκκινη καυτερη μακαροναδα παντως σουπερ, αλλα η γκριτσια αξεπεραστη
Όοοοοχι....φέρτο δω ρε ιερόσυλε!!! Ρίξε κανά πιάτο πατσά σε αυτόν που θες καλύτερα....Και μένα, αλλά αυτή τη στιγμή κάπου θα ήθελα να το πετάξω το πιάτο ......με βαριά καρδιά...
Οχι αυτό βρήκα μπροστά μου, αυτό θα πετάξω...Όοοοοχι....φέρτο δω ρε ιερόσυλε!!! Ρίξε κανά πιάτο πατσά σε αυτόν που θες καλύτερα....