KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Πω πω ρε παιδια ..παλι απεργιες τα ΜΜΜ?Για αυριο λενε και θα αποφασισουν για την Τεταρτη...ξερεις κανεις τι θα παιξει αυτη την Πεμπτη ή θα παω με τα ποδια αεροδρομιο?
Mπορείς να πας από σήμερα-αύριο στο αεροδρόμιο με sleeping bag και να περιμένεις την πτήση σου!Πω πω ρε παιδια ..παλι απεργιες τα ΜΜΜ?Για αυριο λενε και θα αποφασισουν για την Τεταρτη...ξερεις κανεις τι θα παιξει αυτη την Πεμπτη ή θα παω με τα ποδια αεροδρομιο?
Τετάρτη;;; Δε θέλω αηδίες.Πω πω ρε παιδια ..παλι απεργιες τα ΜΜΜ?Για αυριο λενε και θα αποφασισουν για την Τεταρτη...ξερεις κανεις τι θα παιξει αυτη την Πεμπτη ή θα παω με τα ποδια αεροδρομιο?
Τετάρτη;;; Δε θέλω αηδίες.
Εχεις λινκ or something?
Fenia αν δεν πετύχει η "ξάσπριση" μην το πετάξεις, πάρε βαφή υφάσματος και κάντο ένα άλλο, σκουρότερο χρώμα.σχεδόν
Συγνώμη αυτοκίνητο δεν έχετε ??? Ταξίδι θα πάς δώσε και κανα φράγκο στο πάρκιν του αεροδρομίου !!!Πω πω ρε παιδια ..παλι απεργιες τα ΜΜΜ?Για αυριο λενε και θα αποφασισουν για την Τεταρτη...ξερεις κανεις τι θα παιξει αυτη την Πεμπτη ή θα παω με τα ποδια αεροδρομιο?
Να προσέχεις, όμως, μη καείς...Σήμερα έχω σίδερο μετά παρακολουθήσεως των Ημερολογίων Μοτοσικλέτας.
Γιατί να καώ ;Να προσέχεις, όμως, μη καείς...
Γιατί; Το σίδερο θα το ... φας!Γιατί να καώ ;
Εγώ φυσάω και το γιαούρτι.