varioAthens
Member
Από αύριο δίαιτα!!!Και η εβδομάδα αρχίζει αύριο;
Από αύριο δίαιτα!!!Και η εβδομάδα αρχίζει αύριο;
Σε ευχαριστώ χρυσό μου! Δεν θέλω να αδυνατίσω άλλο, απλά να διατηρηθώ στα κιλά που έχασα... αλλά με τις γουρουνιές που κάνω (λόγω χειμώνα!!! γκρρρ εσάς που σας αρέσει κιόλας!!!) δεν το βλέπω!!!Ελα μωρέ Vario, κάθε γυναίκα με το σκαρί της, μια χαρά είσαι,μη μασάς.
εμας μας αρεσουν και τα κιλακια μας!Σε ευχαριστώ χρυσό μου! Δεν θέλω να αδυνατίσω άλλο, απλά να διατηρηθώ στα κιλά που έχασα... αλλά με τις γουρουνιές που κάνω (λόγω χειμώνα!!! γκρρρ εσάς που σας αρέσει κιόλας!!!) δεν το βλέπω!!!
Ναι, γιατί είσαι νέα αγαπημένη elenara!!! Εγώ και μεσήλιξ και στρουμπουλή??? Ε ποτέ!!!εμας μας αρεσουν και τα κιλακια μας!
σε βαρεθηκαΝαι, γιατί είσαι νέα αγαπημένη elenara!!! Εγώ και μεσήλιξ και στρουμπουλή??? Ε ποτέ!!!
Πφφφ!!! Κανένας σεβασμός στους μεσήλικες!!!σε βαρεθηκα
Πφφφ!!! Κανένας σεβασμός στους μεσήλικες!!!
[media=youtube]iHUGE3wKh00[/media] ...α μην μπαίνουν στον hydroneta ιδέες!!! :bleh:
Βόλο πηγαίνω κάθε εβδομάδα (κάποτε και δύο φορές ασ'τα να πάνε)....μου φαινεται θα ανηφορισω απο δευτερα
Ιvana βολο μενεις? νομιζα θεσσαλονικη...
το ίδιο πάθαμε και εμείς πρόσφατα όταν μας τελείωσαν (μπόλικα) μακαρόνια κάθε είδους ήρθε η ώρα να ξαναπάμεγαμωτο μου τελιωνουν τα βαζακια pesto που αγορασα το καλοκαιρι
εγώ νόμιζα είναι λάθος στο τελετεξτ και είναι ανάποδοΩχ παναγία μ' τι έπαθε η MAN. UNITED .......