• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Από το βίντεο του Χρήστου έχω να πώ ότι η Μελέτη έχει πειράξει μύτη και στήθος... τουλάχιστον!
Από το βίντεο του τριπ, τι να πω? Εμείς είμαστε κιουρίες παιδί μου... όχι αυτά τα Β' που έχεις βάλει να πλακώνονται! :bleh:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Τετοια πολλαπλη προσωπικοτητα να χω παντως ,δε μου εχει ξανατυχει:haha::haha:
και επιτελους τι σκατα ειναι αυτο το Θεατρο Ρεματιας ...που ειναι..τι παιζουν εκει..ας μας διαφωτισει καποιος!!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τετοια πολλαπλη προσωπικοτητα να χω παντως ,δε μου εχει ξανατυχει:haha::haha:
και επιτελους τι σκατα ειναι αυτο το Θεατρο Ρεματιας ...που ειναι..τι παιζουν εκει..ας μας διαφωτισει καποιος!!!
Καλα δεν βλεπεις τους θεατες στη φωτο που εβαλα;

varioAthens

Member
Παιδιά με συγκινείτε!!! Τέτοια κινητοποίηση να με βοηθήσετε!!! Με συγκινείτε!!! Μήπως μένει και κανείς Χαλάνδρι να με πετάξει από την έξοδο 12 ή 13??? :D:D:D
Πλακίτσα, ε?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Από το βίντεο του τριπ, τι να πω? Εμείς είμαστε κιουρίες παιδί μου... όχι αυτά τα Β' που έχεις βάλει να πλακώνονται! :bleh:
Βασικα φωτογραφια ειναι, αλλα δεν πειραζει, μια ξανθια μπορει να το βλεπει και σαν βιντεο...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Κανονικα θα επρεπε να μπει στα ανεκδοτα... αλλα επειδη κολλα με τη συζητηση εδω:

Ήταν ένας τυφλός και μπήκε κατά λάθος σε ένα bar για γυναίκες. Κάθεται και νομίζοντας ότι μιλάει στον barman λέει:
- Φίλε, να σου πω το τελευταίο ανέκδοτο για ξανθιές;
Τον ακούει μια γυναίκα που καθόταν πιο δίπλα και του λέει:
- Φίλε, πριν πεις το ανέκδοτο πρέπει να σου πω 5 πράγματα:
1) η barwoman είναι ξανθιά,
2) η σερβιτόρα είναι ξανθιά,
3) η κοπέλα που κάθεται αριστερά σου είναι 1.90, ξανθιά και έχει μαύρη ζώνη στο καράτε,
4) η κοπέλα που κάθεται δεξιά σου είναι ξανθιά και μόλις προχθές αποφυλακίστηκε για φόνο και...
5) ...κι εγώ είμαι ξανθιά...
Λοιπόν, θέλεις να πεις ακόμη το ανέκδοτό σου;

Και τότε της απαντάει ο τυφλός:
- Ε, άστο... Αμα είναι να το εξηγώ 5 φορές...

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Πριν λιγο συναντηθηκα με ενα υπεροχο αλεπουδακι. Το θαυμασα για λιγα λεπτα μεχρι να χαθει στο σκοταδι...

chrisbd

Member
Μόλις γύρισα απο το τσιπουράδικο ....Να πάρει η ευχή κάτι με χαλάει και πρέπει να αλλάξω με αυτά τα παλιοτσίπουρα που πάμε Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή να το κάνω Τρίτη Πέμπτη Σάββατο.....:D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81