renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
απο δευτέρα..στείλε το απο σήμερα εσύ..Για πότε μιλάς ??? να δω αν προλαβαίνω να στείλω ενα jet να σε πάρει
απο δευτέρα..στείλε το απο σήμερα εσύ..Για πότε μιλάς ??? να δω αν προλαβαίνω να στείλω ενα jet να σε πάρει
Από τον σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, γνωρίζει κανείς πόσο μακρυά είναι το Θέατρο Ρεματιάς???
Εγώ τον χαβά μου...
Από τον σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας, γνωρίζει κανείς πόσο μακρυά είναι το Θέατρο Ρεματιάς???
Εγώ τον χαβά μου...
Εγώ τον χαβά μου...
Παρε gps λεω... θα χαθεις.
Α... δε ξέρεις τι χάνεις...Εγω παλι που δεν ξερω αυτο το Θεατρο Ρεματιας να ψαχτω?
Να ειδοποιησω δηλαδη την Αγγελικη πως εισαι το θεμα της για την επομενη βδομαδα;Δεν προλαβαίνω! Αύριο πουρνό πρέπει να πάω! Μα πως θα στρίψω αριστερά??? :roll::roll:
Να ειδοποιησω δηλαδη την Αγγελικη πως εισαι το θεμα της για την επομενη βδομαδα;
Αριστερά θα στρίψεις εύκολα... το gps, που σωστά λέει ο tripakias, θα σου χρειαστεί μετά.Δεν προλαβαίνω! Αύριο πουρνό πρέπει να πάω! Μα πως θα στρίψω αριστερά??? :roll::roll:
Τι χανω δηλαδης Σπυρετο?Α... δε ξέρεις τι χάνεις...
Βρε τα μετά τα ξέρω... Πως θα βρεθώ από τα Βριλήσια που είναι δεξιά από την Αττική Οδό στο Χαλάνδρι που είναι αριστερά από την Αττική Οδό, είναι το πρόβλημά μου!!!Αριστερά θα στρίψεις εύκολα... το gps, που σωστά λέει ο tripakias, θα σου χρειαστεί μετά.