• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Τέρμα οι γυναίκες, ας μιλήσουμε για άντρες....το απόγευμα έβαλα Metallica στο σπίτι και ο μικρός άρχισε να κουνιέται!! I'm already in love :clap::clap::haha::haha::bleh::bleh::bleh:
Για δοκιμασε με λιγο Φλωρινιωτη μηπως ηρεμησει

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Bρε βάλε στο παιδί electro! Να βαράει... κι έτοιμο για full moon party! Επιχείρημα δυνατό, έτσι? :bleh:
Μμμ εμένα πάντως μ έπεισες!:bleh:

Εγώ δεν σου λέω τι μουσική να του βάλεις γιατί μάλλον δεν θα θες να κουνιέται όταν ακούει την συγκεκριμένη!! :haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Περίεργες πηγές έχετε για την αναζήτηση των φωτογραφιών σας...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Χαχαχα, από το google είναι :haha::haha::haha:
Ναι βρε, το ξέρω. Επειδή είμαι άσχετος από τις φάτσες που βάζετε, τις ψάχνω στο google και μου βγάζουν κάτι περίεργα sites. Π.χ. η τελευταία η δική σου βγήκε στο athensbars.gr. (!!!) Και κάτι προηγούμενες του Χρήστου από sites γνωριμιών, κ.ο.κ. Εξ ων και το σχόλιο. :)

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Επειδη αυριο δεν απεργω, δεν καταλαμβανω και δεν αγανακτω σας καληνυχτιζω

varioAthens

Member
Ναι βρε, το ξέρω. Επειδή είμαι άσχετος από τις φάτσες που βάζετε, τις ψάχνω στο google και μου βγάζουν κάτι περίεργα sites. Π.χ. η τελευταία η δική σου βγήκε στο athensbars.gr. (!!!) Και κάτι προηγούμενες του Χρήστου από sites γνωριμιών, κ.ο.κ. Εξ ων και το σχόλιο. :)
ντεμέκ!!! :bleh:

the Lycan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βοστώνη...10 και σήμερα..
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Metallica άκουγε ρε, όχι Τρύφωνα Σαμαρά....χτυπιόταν το γλυκούλι με το Battery!! Έχει μέγα γούστο αφού γουστάρει το Master of Puppets...respect!
επομενο βήμα whiplash!!! αν χτυπιέται και εκεί, φύλαξέ τον να τον κάνω γαμπρό στην μελλοντική μου κόρη!!!!

vario, πάλι ο Ινδός είναι αυτός?????

GTS

Member
Έτσι έτσι κορίτσια....βλέπω τη μάνα του να υποφέρει βέβαια, αλλά θα κάτσει να ακούει και αυτή! Για το γιόκα της :haha::haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios