• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

XRISTOS71

Member
Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό αγόρι του φόρουμ !! Κάθε χρόνο γίνεσαι ομορφότερος !! Μα καλά έχεις ανακαλύψει το ελιξηριο της νεότητας και κρατιέσαι τόσο καλά ; Πρεπει να έχεις τζιμανι γυναίκα ! (την ηλικία σου θα την διορθώσεις στο στάτους σου γιατί δείχνει 7 χρόνια μικρότερη )
Μεγάλη μου τιμή και χαρά να δεχομαι απο ενα έγκριτο μέλος του forum σαν εσένα ευχές αγαπητή Ευαγγελία .:)
Ναι η αλήθεια είναι οτι η γυναίκα μου μου βάζει κάθε βραδυ φιλετάκια στο πρόσωπο και το πρωί βγαίνω ατσαλάκωτος και όμορφος !!!!!!!! ;)

Το status γράφει την σωστή ηλικία μου :shock:
άλλοι εδω μεσα είναι βαψομαλλιάδες και δεν λένε την ηλικία τους :cool:

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Και ο ταξιδιωτικός μου οδηγός για Αθήνα μόλις κατέφθασε...

GTS

Member
Καλά εσυ πιστέυεις οτι γράφω ??? μη λές τέτοια κοκκινίζω :oops:
Κοίτα να δεις, το σωστό να λέγεται. Τυχερή η γυναίκα σου, αλλά κι εσύ συνάμα που είσαι μαζί της. Να σε χαίρονται οι γυναίκες της ζωής σου που είναι και 3, δεν είναι και λίγες...

Τους βαψομαλλιάδες να μας πεις :D

XRISTOS71

Member

varioAthens

Member
Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό αγόρι του φόρουμ !! Κάθε χρόνο γίνεσαι ομορφότερος !! Μα καλά έχεις ανακαλύψει το ελιξηριο της νεότητας και κρατιέσαι τόσο καλά ; Πρεπει να έχεις τζιμανι γυναίκα ! (την ηλικία σου θα την διορθώσεις στο στάτους σου γιατί δείχνει 7 χρόνια μικρότερη )

Πόσα της έδωσες? Λέγε!
Χρόνια Πολλά Χρήστο!!! Καλά γεράματα!!! :D:D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380