GTS
Member
Σταμάτα συ ρε! Χαζομπαμπάς είμαι και με έμφαση στο πρώτο συνθετικό της λέξης.Μιλάει και ο αδικημένος..
ουστ ρε..γοη νουμερο 1 και κατι...ουστ!!
Σταμάτα συ ρε! Χαζομπαμπάς είμαι και με έμφαση στο πρώτο συνθετικό της λέξης.Μιλάει και ο αδικημένος..
ουστ ρε..γοη νουμερο 1 και κατι...ουστ!!
Τι όμορφος, κούκλος!! Ο γόης της παρέας! Χρόνια πολλά ρε και πάλι
Μεγάλη μου τιμή και χαρά να δεχομαι απο ενα έγκριτο μέλος του forum σαν εσένα ευχές αγαπητή Ευαγγελία .Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό αγόρι του φόρουμ !! Κάθε χρόνο γίνεσαι ομορφότερος !! Μα καλά έχεις ανακαλύψει το ελιξηριο της νεότητας και κρατιέσαι τόσο καλά ; Πρεπει να έχεις τζιμανι γυναίκα ! (την ηλικία σου θα την διορθώσεις στο στάτους σου γιατί δείχνει 7 χρόνια μικρότερη )
καλό ταξίδι!! να περάσεις καλά!!!Boarding!
arrivederci
Στο καλό και να προσέχεις τους ΣουηδούςBoarding!
arrivederci
Κοίτα να δεις, το σωστό να λέγεται. Τυχερή η γυναίκα σου, αλλά κι εσύ συνάμα που είσαι μαζί της. Να σε χαίρονται οι γυναίκες της ζωής σου που είναι και 3, δεν είναι και λίγες...Καλά εσυ πιστέυεις οτι γράφω ??? μη λές τέτοια κοκκινίζω
Ποιοι είναι αυτοί ;
δεν μπορώ σήμερα εχω τα γενέθλια μου ,απο αυριο το ξανασυζητάμεΤους βαψομαλλιάδες να μας πεις
Φεύγεις (πάλι); Καλό ταξίδι, μικρούλα!Boarding!
arrivederci
Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό αγόρι του φόρουμ !! Κάθε χρόνο γίνεσαι ομορφότερος !! Μα καλά έχεις ανακαλύψει το ελιξηριο της νεότητας και κρατιέσαι τόσο καλά ; Πρεπει να έχεις τζιμανι γυναίκα ! (την ηλικία σου θα την διορθώσεις στο στάτους σου γιατί δείχνει 7 χρόνια μικρότερη )