• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Peregrinator

Member
Σας παρακολουθώ καιρό και είπα να γίνω και γω μέλος, ειδικά μετά το πάρτι όπου διαπίστωσα από τα γραφόμενα ότι δεν είναι τόσο κλειστό κλαμπ όσο φαίνεται στο φόρουμ, αλλά ότι υπάρχει χώρος και για newbees. Έλεγα να κάνω "θορυβώδη" είσοδο δίνοντας τα φώτα μου στο γιατί δεν γράφει ο Yorgos στο σχετικό ποστ, αλλά κλειδώθηκε κι έχασα την ευκαιρία να κάνω εφέ δίνοντας ένα αποκλειστικό... Δεν πειράζει, έστω κι έτσι, χαιρετώ τους πάντες στο cult οφ τόπικ. (μάλλον έπρεπε να το γράψω όλο αυτό στο "νέα μέλη",ε ; Δε βαριέσαι, νέουρας είμαι θα με συγχωρέσουν).

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μοντελακι ο Μακαρος!!! Ρε φιλε δωσε μας την διαιτα που κανεις!!!!

Υ.Γ Μην ξεχασεις να φερεις μαζι και το χρωματολογιο για να διαλεξουμε αποχρωση για το μαλλι (4αρι το κοβω)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σας παρακολουθώ καιρό και είπα να γίνω και γω μέλος, ειδικά μετά το πάρτι όπου διαπίστωσα από τα γραφόμενα ότι δεν είναι τόσο κλειστό κλαμπ όσο φαίνεται στο φόρουμ, αλλά ότι υπάρχει χώρος και για newbees. Έλεγα να κάνω "θορυβώδη" είσοδο δίνοντας τα φώτα μου στο γιατί δεν γράφει ο Yorgos στο σχετικό ποστ, αλλά κλειδώθηκε κι έχασα την ευκαιρία να κάνω εφέ δίνοντας ένα αποκλειστικό... Δεν πειράζει, έστω κι έτσι, χαιρετώ τους πάντες στο cult οφ τόπικ. (μάλλον έπρεπε να το γράψω όλο αυτό στο "νέα μέλη",ε ; Δε βαριέσαι, νέουρας είμαι θα με συγχωρέσουν).
Το μελλον σου στο φορουμ διαγραφεται λαμπρο...

XRISTOS71

Member

Είσαι σε σωστό δρόμο :).

Πάντως αν επιμένεις να κάνεις εφέ μπορείς και απο εδώ

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Ναι ναι η αλήθεια είναι ότι σε ξέρω ελάχιστα !!!!!!!

Ήσουν η πρώτη που γνώρισα πριν 3 1/2 χρόνια στην πρώτη συνάντηση του forum .

Κάπου υπάρχουν αυτές οι φωτογραφίες
Ο Δεφ κάπου τις είχε ανεβάσει αν θυμάμαι καλά
εξαιρετικά αφιερωμένο
http://www.travelstories.gr/34272-post78.html
πρώτη μούρη!

chrisbd

Member
Κληρώνει σε λίγο στη Βουλή για το χαράτσι ακινήτων με την ΔΕΗ...Οι αγανακτισμένοι καλούν σε αποκλεισμό της Βουλής..Ενα καλό ταξίδι 4-5 ημερών στο Εξωτερικό μάλλον θα πάει χαμένο κάθε χρόνο....Δεν πειράζει αν είναι να σώσω την Ελλάδα (για την Ελλάδα ρε γαμότο, θα χάσω ένα ταξίδι πρώτο).....:(

Alexandraaa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή-Κούβα
Αύριο ξεκινάω πρακτική και έχω καρά αγχωθεί α ναι και τσακώνομαι με όλους...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.641
Μέλη
39.380
Νεότερο μέλος
Stagkia