GTS
Member
Τιμή και δόξα στο Γιόσεφ Γκαίμπελς....το avatar μου προς απάντησή σας.... (που στο καλό είναι το ποτιστήρι....)
Τιμή και δόξα στο Γιόσεφ Γκαίμπελς....το avatar μου προς απάντησή σας.... (που στο καλό είναι το ποτιστήρι....)
Τωρα μαλιστα!! Τωρα εισαι κουκλος Γιοζεφ!το avatar μου προς απάντησή σας.... (που στο καλό είναι το ποτιστήρι....)
Εεε! Μη συγκρίνουμε τώρα ένα ταξιδάκι στη γειτονιά με ένα υπερατλαντικό.. Χρυσώνεις το χάπι Πάντως οι 24 μέρες θα περάσουν σα νεράκι, μόνο λίγο να ασχοληθείς με τα καθημερινά πολιτικά δρώμενα χαμπάρι δε θα πάρεις πώς πέρασαν!Μερσί...καλύτερα να έλεγε 24 ώρες βέβαια από 24 μέρες, αλλά θα το δεχτώ...κι εσύ δε πας πίσω...
Κάτσε, έχω τουρνουά αυτές τις μέρες, νομίζω θα ασχοληθώ καλύτερα μ'αυτό...Εεε! Μη συγκρίνουμε τώρα ένα ταξιδάκι στη γειτονιά με ένα υπερατλαντικό.. Χρυσώνεις το χάπι Πάντως οι 24 μέρες θα περάσουν σα νεράκι, μόνο λίγο να ασχοληθείς με τα καθημερινά πολιτικά δρώμενα χαμπάρι δε θα πάρεις πώς πέρασαν!
Ναι, για τη ψυχική σου υγεία, καλύτερα να ασχοληθείς με το όποιο τουρνουά παρά με τα πολιτικά..Κάτσε, έχω τουρνουά αυτές τις μέρες, νομίζω θα ασχοληθώ καλύτερα μ'αυτό...
Κι εγώ στη δ' παίζω..Εμένα η ομάδα μου έπεσε στη δ' τελικά, θα αρχίσω να παρακολουθώ κι εγώ τουρνουά τένις και θα υποστηρίζω τον GTS.
Γ-άματα...Γ νόμιζα τον άφησα!