• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
..δεν μου καθεται η Μονζαμβικη !!!!!!:Dδεν:D:D:D
τι το παιδεύεις παιδάκι μου......
παρε ανάσα άλλαξε προορισμό και κανε την!!!!!!
Η αφρική θαπρεπε να εχει τον πιο φτηνο τουρισμό..αλλα οι κατακτητές κρατούν ακόμα και με αλλους τρόπους ..
μπαστακώνονται με τα πρακτορεία τους,εκμεταλεύονται τους ντόπιους μαυρούληδες και βάζουν στις τσέπες ολα τα λεφτά απο τους ασπρουλιάρηδες τουριστες...
και απο ιδεολογία σκασίλα μου να μην παω....
ελα και θα παμε κατα κεί μετά!!!:bleh:

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Δεν είναι ιδέα μου. Τελευταία ακούω όλο και περισσότερα τραγούδια από mainstream καλλιτέχνες που εξυμνούν το χρήμα και τα αγαθά που μπορείς να αγοράσεις μ’ αυτό. Τα δε πιτσιρίκια της σειράς που φιγουράρουνε σε συλλογές Now, όλα έχουν μόνο αυτό σαν θέμα συζήτησης. Στα videoclips τους πάντα κινούνται με Ferrari και Bugatti και απολαμβάνουν τη μεγάλη ζωή. Ακόμα και σχήματα τα οποία πιο παλιά αντιτίθονταν και πολεμούσαν τέτοιες έξεις, τώρα προσκυνούν το χρήμα και μιλάω για παράδειγμα για τους Black Eyed Peas που στο πρώτο τους υπερ-πετυχημένο άλμπουμ, κράζουν τον Bush στο “Third Eye” ενώ τώρα πασάρουν στοίχους απείρου κάλλους σαν τον κάτωθι : «The most powerful force on the planet is the energy of the youth one can stimulate the economy but when this powerful youth becomes activated and stimulated and collectively decides not to buy things what will happen to the economy.». Και βεβαίως δεν μιλάω για εσένα προσωπικά που το διαβάζεις αυτό, γιατί εσύ δεν ακούς τέτοια σκουπίδια. Αναφέρομαι στις μάζες από πιτσιρίκια που όντως τα ακούνε, διασκεδάζουν και χορεύουνε όπως έκανα κι εγώ με τα «ελαφρά» Eurotechno των 90’s. Βρε μήπως το internet με την άπειρη πρόσβαση σε δεδομένα και πληροφορίες δίνει διάφορα εφόδια στη νεολαία για αφύπνιση και γι’ αυτό το λόγο η βιομηχανία της μουσικής φροντίζει να τους ξανά βάλει στον «σωστό δρόμο»; Λέω τώρα εγώ. Μια θεωρία παράνοιας…

Sotiroula

Member
Επόμενο Ταξίδι
ας πουμε Κούβα...
Ταξίδι-Όνειρο
Σικελία!!!!!!!!!!!!!!
ενω εγω που δεν έφυγα καθόλου από το γραφείο, δεν έχω λόγο να ανησυχώ για τέτοια πράγματα!!!!
Υ.Γ. ειμαι η μονη που αγχωνεται με την συνάντηση? Φοβαμαι ότι θα ειμαι σαν την μύγα μεσα στογάλα, γιατι δεν ξέρω κανεναν σας, ενω καταπως φαινεται εσείς γνωρίζεστε μεταξύ σας!μηπως υπάρχει κι αλλος παράταιρος, για να κανουμε παρέα???

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
ενω εγω που δεν έφυγα καθόλου από το γραφείο, δεν έχω λόγο να ανησυχώ για τέτοια πράγματα!!!!
Υ.Γ. ειμαι η μονη που αγχωνεται με την συνάντηση? Φοβαμαι ότι θα ειμαι σαν την μύγα μεσα στογάλα, γιατι δεν ξέρω κανεναν σας, ενω καταπως φαινεται εσείς γνωρίζεστε μεταξύ σας!μηπως υπάρχει κι αλλος παράταιρος, για να κανουμε παρέα???
Sotiroula μην αγχώνεσαι, αν έρθω θα σου κάνω παρέα εγώ :)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Δυο εστιατορια με παραδεισενιες γευσεις. Προσοχη και τα 2 θελουν κρατηση.
Acio
Restaurante Acio (Μαγος ο σεφ , κενταει!! )
O curro da parra (εδω μπορεις να φας και μεσημερι)
O Curro da Parra
Ποπω τα θυμαμαι και κλαιω!!!!!
Θα γράψεις ταξιδιωτική;;;;;;
Αν δε γράψεις, δώσε τουλάχιστον μερικά tips σε σχετικό θέμα, είναι κρίμα να χαθούν οι πληροφορίες πχ για αυτά τα εστιατόρια στο off topic

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Εδω δίνομε ρέσταααααααααααα
χαα χαααααα

Last edited by a moderator:

Joanna

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΑΙΣΙΑ
Sotiroula μην αγχώνεσαι, αν έρθω θα σου κάνω παρέα εγώ :)
χωράω κι εγώ στην παρέα σας ?

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Θα γράψεις ταξιδιωτική;;;;;;
Αν δε γράψεις, δώσε τουλάχιστον μερικά tips σε σχετικό θέμα, είναι κρίμα να χαθούν οι πληροφορίες πχ για αυτά τα εστιατόρια στο off topic
Μπα δεν το χω πολυ με τις ιστοριες... Αν ζητηθουν ινφος για το Σαντιαγκο θα τα γραψω
Αντε καληνυχτα , επεσε νυστα σημερα

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Άααααντε να δίνουμε tempo στο οφ τόπικ ζόμπι!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
ρε παιδια κανεις δε παιζει πια παιχνιδακια....????ολα στασιμα, η τεχνη, το που ειναι στο κοσμο κ.τλ.. μου ελειψαν....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.613
Μέλη
39.357
Νεότερο μέλος
Giotissk