• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τι καλά adventures παίζουν αυτό το διάστημα; έπαιξα λίγο bioshock την περασμένη εβδομάδα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το ξέρω ρε συ, αλλά λέω ότι αυτό είναι το τελευταίο game που έπαιξα.

Adventure έχω να παίξω αν θυμάμαι καλά από την εποχή του monkey island 3 (που ήταν και αίσχος)

GTS

Member
Το ξέρω ρε συ, αλλά λέω ότι αυτό είναι το τελευταίο game που έπαιξα.

Adventure έχω να παίξω αν θυμάμαι καλά από την εποχή του monkey island 3 (που ήταν και αίσχος)
Α, οκ. Εχω παιξει κι εγω bioshock παλια. Πολυ καλο. Games ξανα οταν μεγαλωσει λιγο ο υιος και παιζουμε μαζι:) Περιμενω πως και πως!

alma

Member
Καλή Χρονιά Δευκαλίωνα σε σένα και την οικογένεια σου και φυσικά και σε όλους τους υπόλοιπους συμφορουμίτες που αλλάζουμε χρονιά σε λίγες ώρες.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σταμάτα να μας μιλάς από το μέλλον.Θα προκαλέσεις χωροχρονικό ασυνεχές με απρόβλεπτες συνέπειες (science fiction physics).

chrisbd

Member
Καλή χρονιά με υγεία Moderatore .....
άντε να πούμε και δω τις ευχές ..... αυτό το off topic τελικά έχει καταντήσει all topic...

Last edited:

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Τι καλά adventures παίζουν αυτό το διάστημα; έπαιξα λίγο bioshock την περασμένη εβδομάδα
Τα The walking dead Season 1+2 κτλ. (βλέπε Telltale), αυτού του τύπου νομίζω κάνουν θράυση τα τελευταία χρόνια, βέβαια πιο action από τα παλιά point and click.

Άντε καλό 2015 στην Αυστραλία, και στα δικά μας!

(Έτοιμάζονται οι πυροτεχνουργοί εδώ πάνω στο Κάστρο λενε.)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic