chrisbd
Member
νταξ μωρέ...ένας άνθρωπος ήθελε να φέρει την πρόοδο στη χώρα και πέσατε να τον φάτε...τον έφαγε και αυτό το ρημάδι το wi φάει..
Άστα αυτά τώρα.Εγώ έψαχνα στη Λάρισα όλη μέρα μέσα στο κρύο στην ταχυδρομείου, και περίμενα και περίμενα αλλά δεν έτυχε να βρω ούτε γραμμή. Εντάξει το υποσχέθηκε ο ''σκίζω τα μνημόνια'' αλλά δεν μπόρεσε να το υλοποιήσει, περασμένα ξεχασμένα!
Άστα αυτά τώρα.
Δεν πάμε καμια FRA με το Α350 να δούμε κιρσλοφσκι πίνοντας πορτ;
Απ'την Λάρισα.Θα μας φέρει ο Τσίπρας ρα.Ιχ χα.FRA και με Α350 από που θα πάμε;
Το ήξερα ότι θα τσιμπήσεις.FRA και με Α350 από που θα πάμε;
Δεν ζητάω πολλά, το πολιτικό αεροδρόμιο της Αγχιάλου να μεταφερθεί στη Λάρισα.Απ'την Λάρισα.Θα μας φέρει ο Τσίπρας ρα.Ιχ χα.
Άστο να ελεγχθεί πρώτα γιατί πάντα στις πρώτες πτήσεις διάφορα συμβαίνουν, βλέπε 787, και περιμένουμε από μάρτιο για Ρώμη.Το ήξερα ότι θα τσιμπήσεις.
ATH-CAI-DOH-FRA-(DOH-CAI)-ATH
Θα σου κάνω και share το 3g μου.
Αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπει η κομματική γραμμή J class, μην κάνουμε καμία πατάτα και μας στείλουν εξορία.
Θελει το χρονο του για να μαζεψει παλιας κοπης συντροφους...Ο Γιωργάκης τελικά δεν ανακοίνωσε τίποτα;
Μια που τ' αναφέραμε, κάνα AOC Chinon της προκοπής που θα βρω στην Αθήνα;Σε εκείνο που μιλώντας για κρασιά εντελώς τυχαία κάποιοι ζητάνε unblock για κάποιους.
Άντε,καλή χρονιά