• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

HummingBird

Member
Προσπαθώ να εκτυπώσω ένα boarding pass, και βγαίνει το barcode θολό. Δεν νομίζω να διαβάζεται. Έκανα καθαρισμό στις κεφαλές του εκτυπωτή, έχετε καμιά ιδέα τι άλλο να κάνω για να εκτυπωθεί σωστά; Από το pdf το εκτυπώνω. Το υπόλοιπο εκτυπώνεται καλά, μόνο το barcode έχει πρόβλημα.
Μπορώ να λάβω το boarding pass στο κινητό, αλλά το θέμα μου είναι να δω γιατί δεν το εκτυπώνει ο εκτυπωτής (ένας epson, inkjet)

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Κατέβασε το PDF, αποθήκευσέ το και μετά εκτύπωσέ το. Ξέρω πως ακούγεται κουφό όμως με τον EPSON έχω αντιμετωπίσει κι εγώ παρεμφερές πρόβλημα. Για δες και πες.:)

HummingBird

Member
Αυτό ακριβώς έχω κάνει. Το έχω αποθηκευμένο στον υπολογιστή και το εκτυπώνω από εκεί. Έχω βάλει best photo στις ρυθμίσεις του, βγαίνει κάπως καλύτερο από το text & image, αλλά και πάλι θολό είναι.:rolleyes-80:

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Πάντως εγώ από το Firefox στο πεδίο "Print Options" χρησιμοποιώ την επιλογή "Document and Markups". Τη διαδικασία της αποθήκευσης την ανέφερα γιατί σ' εμένα όταν πάω να εκτυπώσω απευθείας από το νετ μου κάνει κάτι κουλά ο εκτυπωτής (αλλά όχι πάντα).:rolleyes-80:

HummingBird

Member
Πάντως αν το ανοίξεις στο firefox το boarding pass, φαίνεται θολό εκεί, αλλά αν το αποθηκεύσεις το pdf και το ανοίξεις φαίνεται καθαρότατο.
Άκου κουλό τώρα. Έχω εκτυπώσει και εισιτήρια renfe και εκεί το barcode είναι πεντακάθαρο. Τα ξαναεκτύπωσα τώρα. Να έχει κάποιο θέμα η ανάλυση εκτύπωσης του boarding pass της aegean? Το ppi. Κουφό; Τεσπα, τώρα θα παω με το mobile, μπορεί από περιέργεια να το εκτυπώσω στο αεροδρόμιο.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Πάντως αν το ανοίξεις στο firefox το boarding pass, φαίνεται θολό εκεί, αλλά αν το αποθηκεύσεις το pdf και το ανοίξεις φαίνεται καθαρότατο.
Άκου κουλό τώρα. Έχω εκτυπώσει και εισιτήρια renfe και εκεί το barcode είναι πεντακάθαρο. Τα ξαναεκτύπωσα τώρα. Να έχει κάποιο θέμα η ανάλυση εκτύπωσης του boarding pass της aegean? Το ppi. Κουφό; Τεσπα, τώρα θα παω με το mobile, μπορεί από περιέργεια να το εκτυπώσω στο αεροδρόμιο.
Δεν ξέρω αν είναι θέμα της aegean, γιατί σ' εμένα το κάνει σε διαφορα σάιτ και όχι μόνο σε barcode. Αλήθεια, στο αεροδρόμιο πώς εκτυπώνεις το boarding pass;

HummingBird

Member
Δεν ξέρω αν είναι θέμα της aegean, γιατί σ' εμένα το κάνει σε διαφορα σάιτ και όχι μόνο σε barcode. Αλήθεια, στο αεροδρόμιο πώς εκτυπώνεις το boarding pass;
Δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά νομίζω πως στα ίδια μηχανήματα που κάνεις το self check in, μπορείς να εκτυπώσεις και ήδη υπάρχον boarding pass. Στο site της aegean γράφει αυτό:
"Λάβετε την κάρτα επιβίβασής σας με 4 τρόπους:
• Εκτύπωση της κάρτας επιβίβασής σας
• Λήψη της κάρτας επιβίβασής σας μέσω e-mail
• Λήψη της κάρτας επιβίβασής σας στο κινητό σας τηλέφωνο
• Παραλαβή της κάρτας επιβίβασής σας από ένα Self check-in Kiosk ή check-in counter στο αεροδρόμιο"
http://el.aegeanair.com/hrisimes-plirofories/check-in/web-check-in/

HummingBird

Member
Παρτο σε φλασακι και πήγανε σε έναν άλλο εκτυπωτή.
Κι αυτό μπορεί να κάνω, απλά μου την έσπασε ο ρημάδας ο εκτυπωτής μου. Θέλω να δω αν φταίει αυτός ή κάτι άλλο.
Το άλλο το εκτύπωσε κανονικά, αυτό με προβληματίζει.

jimp

Member
Κι αυτό μπορεί να κάνω, απλά μου την έσπασε ο ρημάδας ο εκτυπωτής μου. Θέλω να δω αν φταίει αυτός ή κάτι άλλο.
Το άλλο το εκτύπωσε κανονικά, αυτό με προβληματίζει.
Και σε μένα είχε φάει ένα τέτοιο σκάλωμα και πήγα απλά σε έναν άλλο εκτυπωτή και όλα κομπλε.

Gin Tonic

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψήνεται
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
mitsotakis_tourta.jpg

Συγνώμη βρε παιδιά που σας τρομάζω βραδιάτικα αλλά ελπίζω να μην είναι η @elenara88 μπλεγμένη σε αυτό το σκηνικό. Θα είναι κρίμα, νέα κοπέλα είναι. :rolleyes-80:

Last edited:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος