Κρεοπωλα, βαλε στην καταψυξη ολα τα σφαγια. Ερχονται δυσκολες μερες.Προκαταβολικά συγγνώμη για την παρέμβασή μου αλλά δεδομένου του παρακάτω
Είμαστε μια μεγάλη παρέα ανθρώπων που αγαπούν τα ταξίδια, μοιράζονται τις προσωπικές Ταξιδιωτικές Ιστορίες τους, και ανταλλάσουν πληροφορίες για μελλοντικούς προορισμούς.
μου φαίνεται εντελώς γελοίο να μην μπορούμε να συζητήσουμε για το πιο σημαντικό πολιτικοοικονομικό θέμα της μεταπολίτευσης.
Εγώ πολύ θα ήθελα να μάθω την άποψη πχ της @Nedelja και δεν γίνεται εκτός φόρουμ γιατί έχει δηλώσει οτι δεν μπορεί να κάθεται δίπλα μου
@paefstra ποιό είναι το πριν και ποιό το μετά;
Σωστά είναι για να πηγαίνει στο WCείναι κWλοχαραμάδα;
μου φαίνεται εντελώς γελοίο να μην μπορούμε να συζητήσουμε για το πιο σημαντικό πολιτικοοικονομικό θέμα της μεταπολίτευσης.
Εντάξει λοιπόν. Για λόγους εγκλιματισμου, σήμερα έφαγα φάβα ακούγοντας Γιάννη Αργύρη.Κρεοπωλα, βαλε στην καταψυξη ολα τα σφαγια. Ερχονται δυσκολες μερες.
Μάλλον εσύ έχεις δηλώσει το αντίθετο, πιάσε 20 κιλά πανσέτα να έχουμε καβάτζα και γίνομαι Πωλ Κρούγκμαν!Εγώ πολύ θα ήθελα να μάθω την άποψη πχ της @Nedelja και δεν γίνεται εκτός φόρουμ γιατί έχει δηλώσει οτι δεν μπορεί να κάθεται δίπλα μου
Δεν έκανα προσωπικά την κατάθεση, εγώ όταν πήγα στο ΑΤΜ έβγαλε μήνυμαΕγινες και ανεκδοτο...
View attachment 125146