• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v4. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δυστυχώς η φωτιά δεν έχει σβήσει τελικά και οι χτεσινές πληροφορίες ήταν λανθασμένες. Από πάνω μας πετούν συνεχώς ελικόπτερα.
Τωρινές πληροφορίες λένε ότι η φωτιά είναι ανεξέλεγκτη ακόμα και το σημείο είναι αρκετά δύσβατο. Ένα φαράγγι να το φανταστείτε.

Πριν από λίγο είδα και μερικές φώτο από τα καμμένα και δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές. Δυστυχώς ακόμα είναι κομμένη η κυκλοφορία προς τα εκεί και δεν έχω άμεση επαφή. Ίσως να επιτρέπεται με τα πόδια, οπότε ίσως το δοκιμάσω αργότερα.
Κρίμα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Κι εκεί που κάνω τις διατάσεις μου ήρεμα κι ωραία στην προβλήτα μπροστά από το Μακεδονία Παλάς, νομίζω πως στα δέκα μέτρα βλέπω δελφίνια να πηδούν έξω από το νερό. Η πλάκα είναι ότι κανείς από τους γύρω μου δε τα χαν δει. Εγώ όμως δεν είχα κάνει λάθος! Βρέθηκε βίντεο.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Νέο update παιδιά. Μόλις μίλησα με άτομα που πήγαν στο Ποτάμι με αυτοκίνητο. Η φωτιά μάλλον έχει σβήσει αλλά η εικόνα είναι αποκαρδιωτική μιας και έχουν καεί πολλά δέντρα και αρκετά χαμηλά, μιας και η φωτιά είχε φτάσει μέχρι το δρόμο. Αυτά.

Borealis

Member
Κι εκεί που κάνω τις διατάσεις μου ήρεμα κι ωραία στην προβλήτα μπροστά από το Μακεδονία Παλάς, νομίζω πως στα δέκα μέτρα βλέπω δελφίνια να πηδούν έξω από το νερό. Η πλάκα είναι ότι κανείς από τους γύρω μου δε τα χαν δει. Εγώ όμως δεν είχα κάνει λάθος! Βρέθηκε βίντεο.
απίστευτο, η ζωή είναι ωραία τελικά...

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Η σφαγη των ρινόκερων: Το νέο «ματωμένο διαμάντι» της Αφρικής

Ρεκόρ στις σφαγές ρινόκερων σημειώθηκε το περασμένο έτος, καθώς 1.215 ρινόκεροι σκοτώθηκαν στη Νότια Αφρική. Την ίδια στιγμή, έχουν σκοτωθεί και 42 λαθροκυνηγοί από φύλακες και αστυνομία. Όλα στο όνομα μιας εσφαλμένης πεποίθησης στην Ασία, ότι το κέρατο του ρινόκερου μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο.

http://tvxs.gr/news/kosmos/sfagi-rinokeron-stoixizoyn-perissotero-kai-apo-xryso

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
απίστευτο, η ζωή είναι ωραία τελικά...
Αν μπορείς κάθε μέρα να κάνεις διατάσεις μπροστά στο Μακεδονία Παλλάς, ε, τότε ναι, η ζωή είναι ωραία...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τι εχει εκει πέρα ρε παιδιά ; Να πάμε και μεις αν ειναι !

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ