emouli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Άσε χρυσό μου, που δίνεις και συμβουλές! Πείτε ρε κορίτσια, πως μετά τη Shiseido καμιά.Με σειρα Biotherm, Clarins, NUXE, Lancome, Clinic
Άσε χρυσό μου, που δίνεις και συμβουλές! Πείτε ρε κορίτσια, πως μετά τη Shiseido καμιά.Με σειρα Biotherm, Clarins, NUXE, Lancome, Clinic
Αυτο παλι τι ειναι;;
Απο σποντα μαθαινουμε κι εμεις οι πρωην γυναικες..τι ειναι?
Σήμερα δεν είσαι σε φόρμα.
Ντεμακιγιάζ και ύπνο.
Ειναι καρκινογονα... Καλλυντικα μονο χωρις parabens!!Άσε χρυσό μου, που δίνεις και συμβουλές! Πείτε ρε κορίτσια, πως μετά τη Shiseido καμιά.
ο Γιαπωνέζος είναι μάπα.Άσε χρυσό μου, που δίνεις και συμβουλές! Πείτε ρε κορίτσια, πως μετά τη Shiseido καμιά.
Καλο μου κοριτσι οι γιαπωνεζοι κανουν μονο για αμαξια, σουσι και manga.Άσε χρυσό μου, που δίνεις και συμβουλές! Πείτε ρε κορίτσια, πως μετά τη Shiseido καμιά.
Τους εμπιστεύομαι τους Ιάπωνες, ξέρουν από τοξικά.Ειναι καρκινογονα... Καλλυντικα μονο χωρις parabens!!
Βρε, ο μετροσέξουαλ αν θέλει να δει αποτέλεσμα στον Γιαπωνέζο θα πάει, όπως κι αυτός που θέλει ένα άμαξι για να κάνει τη δουλειά του και να μην τρέχει κάθε ώρα στο συνεργείο. Με σούσια και μάνγκα δεν ασχολούμαι.Καλο μου κοριτσι οι γιαπωνεζοι κανουν μονο για αμαξια, σουσι και manga.
Δες τις φάσεις στον αντ1Για πειτε ρε παιδια... Τι νεα? (δεν μπορω να κοιμηθω)
Ψάξε καμία προσφορά. 400 ευρώ από Κωνσταντινούπολη και 600 από Αθήνα για Bangkok. Έχω καταφέρει τους 3 από τους 4 αλλά ο 4ος δεν λέει να πει το ναι.Προτιμω να μεινω σε αφασια