anny
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιστρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- γύρος του κόσμου
Μόνο σε μένα φαίνεται τόσο κακόγουστη η μόδα που έχει κυριεύσει τα νεαρά αγόρια και αφήνουν μουσούμπες, λες και είναι όλοι έτοιμοι να μονάσουν?
Όχι μόνο νεαρά αγόρια αλλά και νέοι άντρεςΜόνο σε μένα φαίνεται τόσο κακόγουστη η μόδα που έχει κυριεύσει τα νεαρά αγόρια και αφήνουν μουσούμπες, λες και είναι όλοι έτοιμοι να μονάσουν?
Όχι μόνο νεαρά αγόρια αλλά και νέοι άντρες
Τώρα ανάλογα...αν είσαι σαν παπάς ε είναι χάλια...διαφορετικά είναι ωραίο αρκεί να σε πάει!Δεν ξέρω αν είναι μόδα αλλά εγω καμιά 5ετια είμαι έτσι.Πότε λιγότερο πότε περισσότερο.
Η αλήθεια είναι ότι έχουν γίνει όλοι ίδιοι.Το Σάββατο που ήμουν σε ένα κλάμπ δεν ξεχώριζες πρόσωπα.Λες και όλοι ήταν δίδυμοι μεταξύ τους
H δικαίωση του Άρη Βελουχιώτη!
(δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε, εγώ δεν το έχω παρατηρήσει, αλλά από το να "πρόσταζε" η μόδα το λουκ του φαντάρου, καλύτερα έτσι).
Ούτε το λουκ του φαντάρου μου αρέσει. Αλλά αν πρέπει να διαλέξω μεταξύ του παπά και του φαντάρου, θα διαλέξω το δεύτερο.
Αλλά γιατί να φτάνουμε στα άκρα? Είτε λίγο παραπάνω μαλλάκι, είτε ένα νορμάλ μουσάκι, είτε και τα δύο, μια χαρά είναι.
100% μόδα..
Όπως αυτά τα παπούτσια του ψαρά, εσπαντρίγιες ή κάτι τέτοιο, ετοιμαστείτε να γεμίσει ο τόπος από τέτοιες...
Εγώ να δεις που διάβαζα ένα παλιό τόπικ στο οποίο πανηγύριζα που είχαμε φτάσει τα 900 μέλη...είχα μείνει στους 10.000... μόλις παρατήρησα ότι φτάσαμε τα 18.000+ μέλη... ζωή να χουμε.