Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ναι σωστά, ξεχνιέμαι ώρες ώρεςσσσσσσσ............
Ναι σωστά, ξεχνιέμαι ώρες ώρεςσσσσσσσ............
αν μας το κλεισουν αυτο μπορουμε να κανουμε το the official off-topic v4 ?:roll:!!Aστο καλύτερα να μην έχουμε λουκέτα
Λοιπόν, την είχα κι εγώ αυτη την απορία. Πράγματι, τα παιδιά των ζητιάνων κοιμούνται συνέχεια. Ωστόσο, κάτι δε μου κολλάει με το συγκεκριμένο άρθρο. Η πηγή δε μοιάζει αξιόπιστη.
Λοιπόν, την είχα κι εγώ αυτη την απορία. Πράγματι, τα παιδιά των ζητιάνων κοιμούνται συνέχεια. Ωστόσο, κάτι δε μου κολλάει με το συγκεκριμένο άρθρο. Η πηγή δε μοιάζει αξιόπιστη.
Παρολ'αυτά κάτι συμβαίνει.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο το άρθρο αλλάΗρωίνη όχι αλλά κάποιο άλλο ήπιο ναρκωτικό θα μπορούσαν . Για όλα είναι ικανοί αυτοί.
Πάντως το άρθρο δε μοιάζει αξιόπιστο.
Εγώ από αυριο θα τσεκάρω κάθε Δευτέρα και Τετάρτη το μωρό της ζητιάνας έξω από το Μασούτη. Ανευ πλάκας !Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο το άρθρο αλλά
1) όταν το διάβασα συνηδειτοποίησα ότι όντως τις περισσότερες φορές τα παιδιά κοιμούνται/είναι πανήσυχα
2) όπως λέει και η Φένια για όλα τους έχω ικανούς.
Μακάρι να μην ισχύει ωστόσο
Κι εγώ άνευ πλάκας, θα είμαι πιο επιφυλακτική και παρατηρητική εφεξής!Εγώ από αυριο θα τσεκάρω κάθε Δευτέρα και Τετάρτη το μωρό της ζητιάνας έξω από το Μασούτη. Ανευ πλάκας !
Δύσκολο για ηρωίνη. Δυστυχώς υπάρχουν πολύ φτηνότεροι τρόποι να ναρκώσεις ένα παιδί (αλκοόλ, εισπνοή πτητικών ουσιών - το τελευταίο μάλιστα είναι εξαιρετικά διαδεδομένο σε κοινότητες εφήβων Ρομά).Λοιπόν, την είχα κι εγώ αυτη την απορία. Πράγματι, τα παιδιά των ζητιάνων κοιμούνται συνέχεια. Ωστόσο, κάτι δε μου κολλάει με το συγκεκριμένο άρθρο. Η πηγή δε μοιάζει αξιόπιστη.