paefstra
Member
Τώρα με αποτελείωσες. Για λέγε...Που να δεις και απο κοντα ....
Τώρα με αποτελείωσες. Για λέγε...Που να δεις και απο κοντα ....
Το 2009 το καλοκαίρι στο Λονδίνο , σε άσχετο χρόνο μπήκα στο θεατρο-έπαιζε Αμλετ.... Βρήκα θέση (ειχαν επιστρεψει το εισητηριο και το πηρα εγω )στη 3η σειρά στο κέντρο ...Τώρα με αποτελείωσες. Για λέγε...
Μην υποψιαστώ ότι έχεις δει και το Raul Bova από κοντά και μου το κρύβεις......μόνο αυτό σου λέω!!!Που να δεις και απο κοντα ....
Όχι .. Μονο το JovanottiΜην υποψιαστώ ότι έχεις δει και το Raul Bova από κοντά και μου το κρύβεις......μόνο αυτό σου λέω!!!
Χμ και πάλι δεν το σώζεις αλλά ευτυχώς αποφύγαμε τα χειρότερα.....:kiss:Όχι .. Μονο το Jovanotti
Αυτό με το φτυσίδι το παθαίνουν πολλοί Γι' αυτό δεν πρέπει να κάθεσαι πιο μπροστά απο την 3 σειρά.Είχε παθιαστει τόσο πολυ που είχαμε τόσο φτυσιδι όσο δε φανταζεσαι
Τι ειναι το Jovanotti;Όχι .. Μονο το Jovanotti
Ο αγαπημενος μου ειναι..!ευαγγελια said:Το 2009 το καλοκαίρι στο Λονδίνο , σε άσχετο χρόνο μπήκα στο θεατρο-έπαιζε Αμλετ.... Βρήκα θέση (ειχαν επιστρεψει το εισητηριο και το πηρα εγω )στη 3η σειρά στο κέντρο ...
Είχε παθιαστει τόσο πολυ που είχαμε τόσο φτυσιδι όσο δε φανταζεσαι
Ομολογώ ότι ήταν άκρως γοητευτικος , αν και δε δηλώνω φαν του εν λόγω κυρίου
Ωραία παράσταση ..
Καλως ηρθατε στον πλανητη Google .Τι ειναι το Jovanotti;
Νομιζω οτι ειναι ξενερωτος λιγακι.... Ασε που προτιμα τις ντανταδες απο τις θεες !!Ο αγαπημενος μου ειναι..!
Το παιδί είναι ταπεινό. Εμείς με την piccolo mondo το βλέπουμε σαν προτέρημα.Ασε που προτιμα τις ντανταδες απο τις θεες !!