ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Ευτυχώς που έχει ήλιο σήμερα , γιατι αν και Παρασκευή δεν τη παλεύω
Ευτυχώς που έχει ήλιο σήμερα , γιατι αν και Παρασκευή δεν τη παλεύω
Κοπή πίτας μου μυριζεται ...... Άντε βρε να σου πέσει το λουριCool Dude...
Εγώ και αν δεν την παλεύω....Το βραδυ έχει έξοδο με συναδελφους (πραγμα το οποιο απεχθανομαι)....Ουτε ο ηλιος δεν βοηθαει την κατασταση μου......
Ααα δεν ξερω αν θα κοψουμε και πιτα....Η αληθεια βεβαια ειναι πως δεν εχουμε κοψει οποτε ειναι πιθανο...Σ'ευχαριστω παντως γιατι οποιος κερδιζει, το δωρο του ειναι (σχεδον καθε χρονο) 2 μερες αδεια!! Δε με χαλανε καθολου!!Κοπή πίτας μου μυριζεται ...... Άντε βρε να σου πέσει το λουρι
Καλά ο τσιπης δε βάζει κανένα χρηματικό ποσο για δώρο ;Ααα δεν ξερω αν θα κοψουμε και πιτα....Η αληθεια βεβαια ειναι πως δεν εχουμε κοψει οποτε ειναι πιθανο...Σ'ευχαριστω παντως γιατι οποιος κερδιζει, το δωρο του ειναι (σχεδον καθε χρονο) 2 μερες αδεια!! Δε με χαλανε καθολου!!
Με αφιέρωση στην αρχήΕγώ πάλι την παλεύω μια χαρά...ξύπνησα με τρελά κέφια και περιμένω τον panpan να μου τα ανεβάσει κι άλλο...
Χαχαχα σιγα μη βαλει λεφτα!! Και που δεν πληρωνουμε τα ποτα μας πολυ μας ειναι.....Θα σου πω καποια στιγμη σκηνικα να καταλαβεις περι τινος προκειται.....Καλά ο τσιπης δε βάζει κανένα χρηματικό ποσο για δώρο ;
Το 2007 είχα κερδίσει 700 ευρω και με αυτα τα λεφτα πήγα στη Συρία
Με αφιέρωση στην αρχή
[URL="ΤΑΣΟΣ ΠΟΝΤΑΡΙΣΕ ΣΕ ΦΑΒΟΡΙ - YouTube[/URL]
Και έτσι τελικά χθες θυμηθήκαμε τις παλιές κακές εποχές των ταξί....
πάμε ζεμπεκιστάν...??? πληκτρολόγιο-καφές σημειώσατε 2!
Πάντως χτες έζησα κι εγώ το καλτ σκηνικό μου...1 ώρα να βρω ταξί, έχω γίνει μούσκεμα, μοιράζομαι τελικά κούρσα με 3 μαστόρια φουλ στο κονιάκ και το ράδιο παίζει και οι υπόλοιποι πορώνονται:
όσο δέρμα κι αν πετάξεις φίδι είσαι δε θα αλλάξεις...
...για τους αλογομούρηδες όλους....
πάμε ζεμπεκιστάν...??? πληκτρολόγιο-καφές σημειώσατε 2!
Πάντως χτες έζησα κι εγώ το καλτ σκηνικό μου...1 ώρα να βρω ταξί, έχω γίνει μούσκεμα, μοιράζομαι τελικά κούρσα με 3 μαστόρια φουλ στο κονιάκ και το ράδιο παίζει και οι υπόλοιποι πορώνονται:
όσο δέρμα κι αν πετάξεις φίδι είσαι δε θα αλλάξεις...
Τι λες καλέ....τα ταξί γι'αυτό και μόνο αξίζουν. Για την εμπειρία του ταρίφα (ανάλογα τι ακούει - αν ακούει τζαζ έχω ξενερώσει )Και έτσι τελικά χθες θυμηθήκαμε τις παλιές κακές εποχές των ταξί....