• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
τόσες χιλιάδες λαός που έχει περάσει μόνο αυτός τον κατάλαβε!!!

http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&docID=1154850
Συγνώμη, βλέπετε τον Δία εσείς; Έχω πιει τα κρασάκια μου στη λιακάδα, δε λέω...Δία δε βλέπω πάντως...Μπράβο σε αυτόν και τους μαθητές του, βέβαια! Θα το ξανακοιτάξω χωρίς να έχω πιει...:)

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Συγνώμη, βλέπετε τον Δία εσείς; Έχω πιει τα κρασάκια μου στη λιακάδα, δε λέω...Δία δε βλέπω πάντως...Μπράβο σε αυτόν και τους μαθητές του, βέβαια! Θα το ξανακοιτάξω χωρίς να έχω πιει...:)
δεν κατάλαβες κοπελιά;;; αφηρημένη τέχνη είναι δεν την πιάνει...όποιος όποιος...

Borealis

Member
τόσες χιλιάδες λαός που έχει περάσει μόνο αυτός τον κατάλαβε!!!

http://www.neakriti.gr/?page=newsdetail&docID=1154850
Άλλος ένας καταπληκτικός εκπαιδευτικός, να τον χαιρόμαστε (να τον χαίρεστε μάλλον στην Κρήτη). Οι υπόλοιποι ελπίζουμε μόνο σε κανένα κεραυνό του Δία.
πόσους τέτοιους ακόμη πληρώνουμε?

karfitsa

Member
Πινουνε κρασι με αυτη τη ζεστη...?πιες μια μπυριτσα να τα δεις ολα...:bleh:
παντως ο κυριος αυτος πρεπει να εχει τυχερο νουμερο το 18...
"ο κ. Μιχάλης Πιτυκάκης, 18 χρόνια δάσκαλος στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου, αλλά και 18 χρόνια ενεργό μέλος στην Ελληνική Σπηλαιολογική Εταιρεία":D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou