• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Ρε τι ωραίοι που είναι αυτοί, πρώτη φορά άκουσα γι αυτούς από κάτι Τούρκους στο Καντικόι και προχτές τους είδα live πολύ με άρεσαν!

karfitsa

Member
Για ενα τριημερο 27-29 Ιουνιου,γινεται στο ΟΑΚΑ το παγκοσμιο συνεδριο των Ιεχωβαδων.
Απο οτι μου ειπανε,εχουν ερθει απο 51 χωρες και μιλαμε για αρκετες χιλιαδες....
Αυτο που μου εκανε εντυπωση οτι δεν βρηκα στο διαδυκτιο καποιο απο τα γνωστα ειδησεογραφικα σαιτ να το αναφερει....μαλλον υπαρχει κοινη γραμμη σιωπης....

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Κρύβοντας την σκληρή αλήθεια της ζωής σου στο Facebook
Μήπως το Facebook, είναι ένας κόσμος ναρκισσισμού; Πόση σχέση έχουν αυτά που γράφουμε με αυτά που συμβαίνουν στη ζωή μας; Ένα βίντεο γροθιά στο στομάχι.
Τι μας είπε ο δημιουργός του
http://news247.gr/eidiseis/psixagog...s_soy_sto_facebook.2864553.html#disqus_thread

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ενδιαφέρον και διδακτικό το βίντεο αλλά δε φταίει το μέσο-facebook για το ότι κάποιοι χρήστες του είναι δήθεν και θέλουν να περάσουν μια άλλη εικόνα της ζωής τους προς τα έξω.
Οι ίδιοι χρήστες μπορεί να μπαίνουν πχ στο travelstories και να γράφουν πόσο γουάου και τέλεια πέρασαν στην τελευταία τους εκδρομή στην Ευρώπη για να μαζεύουν likes και να κάνουν 'φίλους' ενώ στην πραγματικότητα να πέρασαν όπως ο τύπος του βίντεο. Δε φταίει όμως το travelstories γι' αυτό.

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Για κάποιον που ψάχνει εναλλακτικές - οικονομικές διακοπές ας ρίξει μια ματιά. Μου το είχαν πει πριν χρόνια, δεν το έχω ψάξει, ακούγεται ενδιαφέρουσα διαδικασία...
http://en.settimanadelbaratto.it/come_funziona_il_baratto.cfm

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τώρα αν της πει κάποιος να πάει για πλέξιμο θα είναι σωβινιστής;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις