HummingBird
Member
Πετάω σύντομα με Aegean. Θα είμαι μόνο χειραποσκευή. Είμαι όμως πάνω από 100 ml. Συγκεκριμένα γύρω στα 30 λίτρα. Λέτε να έχω πρόβλημα; Εεεε;
Να σου πω ένα παρόμοιο σε μηνύματα sms που αντάλλασε ένα ζευγάρι.Γραφει καποια στο facebook "Κalw mina"
και απο κατω ενας αλλος της κανει σχολιο "Μηνας λαμβανει οβερ!!"....
Εχω λιωσει...![]()
Εχω λιωσει στα γελια φιλε!!Να σου πω ένα παρόμοιο σε μηνύματα sms που αντάλλασε ένα ζευγάρι.
-Γειά έρχομαι σπίτι θές να φέρω κάτι;
-ΝΑΙ ΚΑΡΟΤΑ.
-Τώρα έγραψες γκρίκλις η όχι;
Κι εγώ είχα πεθάνει στο γέλιο.Εχω λιωσει στα γελια φιλε!!
Χμ.... ναι... Αν δεν τα απλωνε στο σπίτι της αλλα στο σπίτι του γείτονα , θα ηταν ποινικό αδικημα (καταπάτηση ξενης ιδιοκτησιας) και θα την ειχαν μπουζουριάσει.
Κατά τα άλλα, -και σοβαρά- αυτή η παραβιαση ιδιωτικότητας (περί αυτού πρόκειται) και η εξοικείωση των πολιτών με την παρακολούθηση ακόμα και στους/από ιδιώτες, θα τρομαζε ακόμα και τον Οργουελ.
Δεν είναι παιγνίδι. Ειναι κάτι βαθύτερο. Μαθαίνουν και χειραγωγούν τις μάζες και μάλιστα απο πολύ τρυφερή ηλικία οτι η παρακολούθηση είναι κάτι πολύ φυσιολογικό , ο σεβασμός της ιδιωτικότητας δεν υφίσταται, περνάει μνματα χειραγωγησης, εκβιασμού και απειλών (ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕΕΕ) και τέλος ακυρώνει την εν δυναμει ατομική βούληση . Αυτα είναι πρακτικες απολυταρχίας και το χειρότερο είναι ότι το περιτυλιγμα που το προσφερουν , είναι άψογο, αθώο και δελεαστικό (στην αρχή. μετά βγάζει δόντια).
Ας είμαστε λίγο της αμφισβήτησης και όχι του συρμού. Αλλωστε στην αμφισβήτηση και την δεύτερη σκέψη χρωστάει η ανθρωπότητα τα άλματα.
υγ. Με το μπαρδόν, αλλά δεν θεωρώ δειγμα πολιτισμού ή μέτρων ασφάλειας , το οτι ο οποιοσδήποτε μπορεί να εχει πρόσβαση στα προσωπικα μου δεδομένα ακόμα κι αν αυτα αφορούν τι βρακιά απλώνω στην ταρατσα. Ο σεβασμός της προσωπικής ζωής , ήταν ανεκαθεν σήμα κατατεθέν των δημοκρατικών λαών, της ευγένειας , του ηθους , των καλών τρόπων, της διακριτικότητας, της αυτοδιαθεσης, του αυτοπροσδιορισμού και σε καμιά περίπτωση ολα αυτά δεν θα τα θυσιάσω, εξισώσω ή αναιρέσω με το πρόσχημα της "ασφάλειας".
Πολύ σωστά Dim kyrαυτή η παραβιαση ιδιωτικότητας