ευαγγελια
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αμερικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Wuthering Heights
Χιονοθυελλα !!!
Τέλεια δεν είναι;;;Χιονοθυελλα !!!
Λύθηκε το πρόβλημα με τους 25000 άστεγους κια τώρα πάμε στην βρετανίδα πωλήτρια ???Το 93% των Ελλήνων δεν μπορεί να προφέρει σωστά τη λέξη "snow"
Μου φαίνονται τραγικά μεγάλα τα ποσοστά που αναφέρονται.Έχω ακούσει κι εγώ να κάνουν το "σ" ->"ζ" αλλά όχι σε τέτοια έκταση.
Αναφέρει κάπου "Τη δυσκολία των Ελλήνων να προφέρουν σωστά το γράμμα "s" την ανακάλυψε πρώτη πριν από 12 περίπου χρόνια, μια 23χρονη τότε, Βρετανίδα πωλήτρια σε κεντρικό κατάστημα ρούχων του Λονδίνου. Η νεαρή πωλήτρια είχε κοντέψει να χάσει τη δουλειά της, επειδή δεν μπορούσε να καταλάβει με τίποτα τί μέγεθος μπλούζας της ζητούσε μια Ελληνίδα πελάτισσά για την κόρη της (σ.σ. small)"
Δηλαδή της έλεγε η άλλη "ζμολ" και αυτή δεν μπορούσε να καταλάβει;
Γιατί ενδεχομένως μπορεί να ζητούσε medium ή large ας πούμε;;;;
E,μάλλον η πωλήτρια είχε μεγαλύτερο πρόβλημα από την πελάτισα.
Τις υπόλοιπες "ειδήσεις" του ίδιου site τις είδες?Το 93% των Ελλήνων δεν μπορεί να προφέρει σωστά τη λέξη "snow"
Μου φαίνονται τραγικά μεγάλα τα ποσοστά που αναφέρονται.Έχω ακούσει κι εγώ να κάνουν το "σ" ->"ζ" αλλά όχι σε τέτοια έκταση.
Αναφέρει κάπου "Τη δυσκολία των Ελλήνων να προφέρουν σωστά το γράμμα "s" την ανακάλυψε πρώτη πριν από 12 περίπου χρόνια, μια 23χρονη τότε, Βρετανίδα πωλήτρια σε κεντρικό κατάστημα ρούχων του Λονδίνου. Η νεαρή πωλήτρια είχε κοντέψει να χάσει τη δουλειά της, επειδή δεν μπορούσε να καταλάβει με τίποτα τί μέγεθος μπλούζας της ζητούσε μια Ελληνίδα πελάτισσά για την κόρη της (σ.σ. small)"
Δηλαδή της έλεγε η άλλη "ζμολ" και αυτή δεν μπορούσε να καταλάβει;
Γιατί ενδεχομένως μπορεί να ζητούσε medium ή large ας πούμε;;;;
E,μάλλον η πωλήτρια είχε μεγαλύτερο πρόβλημα από την πελάτισα.
Ρε συ πώς τα πιάνεις έτσι ???? ούτε ο Σαργκάνης να ήσουνα !!!!!!!(Τώρα ανταλλάσουν πμ για το πως θα μου χωθούνε παρέα)