• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Το ΤΙ-59 ήταν - νομίζω - η "ναυαρχίδα" της σειράς. Είχα κι εγώ ένα ΤΙ, δε θυμάμαι το νούμερο, νομίζω 51, το ήθελα το 59 αλλά ήταν πολύ ακριβό για τις δυνατότητές μου (του πατέρα μου, δηλαδή) και φοβόμουν και το πώς θα έλθει από Αμερική (γιατί εδώ - αν θυμάμαι καλά - αυτό το μοντέλο δεν κυκλοφορούσε).

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Έχετε δει κάτι πιο ξεχωριστό;
http://www.dailymail.co.uk/news/art...d-green-stunning-display-Aurora-Borealis.html
Ε, βέβαια, όταν έτρεχα στο Ινβερνές, στο Ελσίνκι, Στις Στοκχόλμες και στις σουηδικές εξοχές δεν μου έκανε τη χάρη να εμφανιστεί!Τώρα εμφανίζεται παντού!!!Μα και στη Σκοτία έφτασε;;;

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Το πρόσωπο των ημερών!
Μα πόσο θεός είναι ο Μητσικώστας;Πολύ πετυχημένη η μουσική, τα πλάνα, η φωνή, ΟΛΑ!

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Λέω να ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά :bleh:
Αφιερωμένο στον Samion που μας βοηθάει απλόχερα με τις γνώσεις του για την υπέροχη Ιταλία! :innocent:

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Για την Ελλάδα συμφωνώ, για την Ιταλία όμως έχω μεγάλες αντιρρήσεις. Δεν νομίζω πως πλησιάζει καν το μπάχαλο το δικό μας.;)

galat

Member
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Με το σύνθημα «Οι ήρωες μας επέστρεψαν» το Εθνικό Μουσείο της Ολλανδίας (Rijksmuseum) διαφήμισε την επανέναρξη λειτουργίας του στις 13/4/2013 μετά από μια δεκαετή ανακαίνιση που στοίχισε 375 εκ.ευρώ. Στα πλαίσια αυτής της διαφήμισης έγινε σε ένα εμπορικό κέντρο του Άμστερνταμ και το Flashmob του παρακάτω βίντεο, στο οποίο με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο αναπαραστάθηκε ο διάσημος πίνακας του Ρέμπραντ «Night Watch» (1642), που αποτελεί και ένα από τα πιο σημαντικά εκθέματα του μουσείου.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic