Traveller
Member
Και ποια χώρα ακριβώς τον έχει υπό την προστασία της??
O OHE. Dominique Strauss-Kahn diplomatic immunity argument dismissed - TelegraphΚαι ποια χώρα ακριβώς τον έχει υπό την προστασία της??
Αυτό ακριβώς σχολιάζουμε κι εμείς συχνά πυκνά. ΄Αλλο κουλό, εκτός από ζευγάρια που βλέπουμε, είναι να βγαίνουν φίλες για φαγητό και να κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Τρώνε, δε μιλάνε μεταξύ τους και ασχολούνται μόνο με το κινητό τους.Για πολλοστη φορα παρατηρησα ζευγαρια να εχουν παει εκδρομη-σε καφε κ.λ.π. και αντι να μιλανε μεταξυ τους να ειναι ο καθενας με το κινητο και να τουιταρει-φεισμπουκαρει... χωρις πλακα, η μονη κουβεντα που ανταλλαξαν ηταν: "να πληρωσουμε τωρα για να φυγουμε?"... και μιλαμε για νεα ζευγαρια, ποτε προλαβε η βαρεμαρα να πληξει τοσο πολυ τη σχεση τους? Το πιο τραγικο δε πρεπει να ειναι οι αναρτησεις του στυλ "wow, ειμαστε στο ταδε μερος και περναμε σουπερρρρρ"!
Α με τις φιλες παιζει αλλο πραγμα...ντυνονται-στολιζονται-χτενιζονται και μετα αρχιζουν τις φωτογραφιες οι οποιες φευγουν απευθειας για αναρτηση στο φεισμπουκ παλι με σχετικη αναρτηση τυπου "ειμαστε εδω και περναμε τελειαααααααααααα"...Αυτό ακριβώς σχολιάζουμε κι εμείς συχνά πυκνά. ΄Αλλο κουλό, εκτός από ζευγάρια που βλέπουμε, είναι να βγαίνουν φίλες για φαγητό και να κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Τρώνε, δε μιλάνε μεταξύ τους και ασχολούνται μόνο με το κινητό τους.
Αλήθεια, γιατί πρέπει να βγουν έξω και δεν κάθονται στο σπίτι τους, να γλυτώσουν και τα έξοδα?
Όντως το φαινόμενο αυτό είναι τραγικό από την άλλη αν ήμουν επαγγελματίας θα προτιμούσα τέτοιους πελάτες από πελάτες σαν κι εμένα και την παρέα μου που μας πιάνει πολυλογία και γκαρίζουμε. Παρασκευή και Σάββατο κλείσαμε δύο μαγαζιά, στο δε ένα μας έδιωξαν...:xmas_mrgreen:Αυτό ακριβώς σχολιάζουμε κι εμείς συχνά πυκνά. ΄Αλλο κουλό, εκτός από ζευγάρια που βλέπουμε, είναι να βγαίνουν φίλες για φαγητό και να κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Τρώνε, δε μιλάνε μεταξύ τους και ασχολούνται μόνο με το κινητό τους.
Αλήθεια, γιατί πρέπει να βγουν έξω και δεν κάθονται στο σπίτι τους, να γλυτώσουν και τα έξοδα?
Βρε ποιό trendy μαγαζί? Αυτό θα είχε ας πούμε μια λογική.Α με τις φιλες παιζει αλλο πραγμα...ντυνονται-στολιζονται-χτενιζονται και μετα αρχιζουν τις φωτογραφιες οι οποιες φευγουν απευθειας για αναρτηση στο φεισμπουκ παλι με σχετικη αναρτηση τυπου "ειμαστε εδω και περναμε τελειαααααααααααα"...
Μα αν κατσουν σπιτι τους πως θα κανουν τσεκ ιν απο το τρεντι μαγαζι να σκασουν οι "φιλοι" απο τη ζηλεια???
η οποία φωτογραφία θα έχει ΠΑΝΤΑ πόζα ροφού...:xmas_mrgreen:Α με τις φιλες παιζει αλλο πραγμα...ντυνονται-στολιζονται-χτενιζονται και μετα αρχιζουν τις φωτογραφιες οι οποιες φευγουν απευθειας για αναρτηση στο φεισμπουκ παλι με σχετικη αναρτηση τυπου "ειμαστε εδω και περναμε τελειαααααααααααα"...
Μα αν κατσουν σπιτι τους πως θα κανουν τσεκ ιν απο το τρεντι μαγαζι να σκασουν οι "φιλοι" απο τη ζηλεια???
Αυτές οι πρακτικές, κάτι μου θυμίζουν κι εμένα.....:roll:Όντως το φαινόμενο αυτό είναι τραγικό από την άλλη αν ήμουν επαγγελματίας θα προτιμούσα τέτοιους πελάτες από πελάτες σαν κι εμένα και την παρέα μου που μας πιάνει πολυλογία και γκαρίζουμε. Παρασκευή και Σάββατο κλείσαμε δύο μαγαζιά, στο δε ένα μας έδιωξαν...:xmas_mrgreen:
Επίσης να προσθέσω οτι οι γυναικοπαρέες είναι συνήθως πιο βαρετές πεθαίνεις...