tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Δεν γινεται αυτο, αλλο...
Μπα, η πεθερά θα είναι. Το τρως χαμογελώντας.Πες οτι πριν πας εκει το αφεντικο σου επεμενε να ε βγαλει για φαγητο κτλ κτλ.
Για να μη ψάχνεις δικαιολογία για να μη το φας εκεινη την ώρα (και τελικά νιώσουν ασχημα που δε σε περιποιήθηκαν και εμεινες νηστικός), δεν είναι προτιμότερο να παρεις 1-2 μέρες πριν τηλέφωνο την οικοδέσποινα και ανάμεσα σε αλλα να βρεις αφορμή και να πεις πως αν υπάρχει κρέας στο μενού το θες medium rare και όχι ωμό; Φαντάζομαι πως γνωρίζουν ότι δε συνηθίζουν όλοι οι άνθρωποι να τρώνε το κρέας ωμό, και θα καταλάβουν.. Πες πως σκέφτηκες να πάρεις να το πεις από πριν γιατί σου έχει ξανατύχει και δε θα ήθελες να νιώσουν πως τους προσβάλεις και δε καταδέχεσαι να φας..Ειναι κατι που θα συμβει και παιρνω τα μετρα μου. Παντως να πω πως δεν τρωω κρεας ή αυτο με το αφεντικο ή τετοιου ειδους ψεμα δεν παιζει... Να το παιξω στομαχικες διαταραχες φαση δεν ειναι ασχημο. Εχω σκεφτει και την ωρα που θα παω να το κοψω και καλα να μου πεσει κατω αλλα ψαχνω κατι καλυτερο. Αλλιως μπορει να αναγκαστω να κανω αυτο που λεει το γουρουνι.