Marlin
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κροατία, Δαλματικές ακτές
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κένυα
Χωρίς λόγια...
ΈΛΕΟΣ!!!
Χωρίς λόγια...
Αν ειναι και 17 κατι μπορει να μεινει...Αν τα 17 μυρια τουριστες,ειναι σαν αυτους,που βλεπω τον τελευταιο μηνα....τοτε,πρεπει (οι εναπομειναντες)να παρουμε τα βουνα....
Προβλεπω,τα επομενα χρονια,και επειδη αυτη η κατασταση θα συνεχιστει,να μην μεινει οχι ξενοδοχειο,ουτε παραγκα στην Αθηνα....και απο μαγαζια,μονο σουβλατζιδικα....
Κι εγώ στο μπάνιο ήμουνα... Τελείωσα κανονικά (η υπόλοιπη οικογένεια είχε βγεί ήδη έξω), είδα ότι δεν είχε γίνει καμμιά σοβαρή ζημιά (επιφανειακά - τουλάχιστον) εκτός από κάτι σπασμένα γυαλικά, απάντησα στο τηλεφώνημα κάτι έντρομων φίλων απ' το κέντρο, τους κάλεσα νά'ρθουν σε μας (μονοκατοικία, ανατολικά), κι έφυγα - με τα πόδια - για την Ιπποδρομίου... τ' άσχημα νέα μαθαίνονται αμέσως...Πραγματικά τι μας θύμισες τώρα...
Έμενα κάπου στη Γαμβέττα και έβλεπα το ΠΠΚ στην ασπρόμαυρη TV και ξαφνικά βρέθηκα με το σλιπάκι μόνο στο δρόμο και έντρομος...
Κι εγώ, σήμερα που τον διάβασα ολοκληρωμένο, θυμήθηκα μόνο κάτι θραύσματα που λέγονταν από τότε (για τη γριά, τα κοχύλια) αλλά για τον "λίθο" δεν θυμάμαι να είχα ξανακούσει...Για τον μύθο δεν είχα ακούσει τίποτα...
δεν υπάρχει πια...Ρε παιδια εχει κανεις ιδεα που βρισκεται το προτυπο συγγραφης ταξιδιωτικων ιστοριων? Ειχα πολυ καιρο να μπο στο φορουμ και εχω χαωθει...