• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
coccobill αυτά τα τρισάθλια κεριά citronella τα έχεις δοκιμάσει;;; πολύ μαστούρα από τη μπόχα αλλά κάνουν δουλειά...

Εμένα πάντως χτες μου επιτέθηκε το 1ο και καλή μου αρχή γιατί με 20 άτομα να είμαι εμένα θα τσιμπήσει...:mad:

varioAthens

Member
Μηπως για να κοιμηθεις οι κουρτινες πρεπει να ειναι τελεια απλωμενες στο παραθυρο; Και τα παπουτσια ομορφα και στη σειρα βαλμενα μπροστα στο κρεβατι;
Δεν εχω προβλημα...βεβαια δεν μιλαμε για παπουτσια, αυτα απαγορευονται δια ροπαλου μεσα στο σπιτι, αλλα για παντοφλες ετσι??;)

Το ξυδι ξερω πως ειναι για μετα το τσιμπημα, οχι? Μη μυριζω τσαμπα σαν τουρσι.. Τις γλαστρες με το βασιλικο τις εχουν για να ξαποσταινουν, τα διαβολεμενα αλλα αυτο με το αφεψημα βασιλικου και μελισσοχορτου θα το δοκιμασω.. αν και η προταση του gts ειναι μαλλον η πιο πρακτικη- κι ετσι οπως δεν εχω κουρτινες στο σπιτι, θα γνωριστω και με τους γειτονες! :bleh:
Η ερωτηση μου ωστοσο ηταν κυριως για κανα ματζουνι που θα τα διωχνει απο το σπιτι και το μπαλκονι γιατι μου πεθαναν τα σαμιαμιδακια μου περισυ και εχουν ξεσαλωσει τα μπασταρδα.

ΥΓ Ολοκληρο σεντονι εγραψα για τα κουνουπια, η απελπισμενη.. :haha:

Βρε απελπισμενη, που μενεις? Καπου εξωτικα?? :bleh:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Εννοειται για παντοφλες μιλαμε. Η διαγνωση εγινε. Εισαι μια χαρα. Οι αλλοι δεν καταλαβαινουν...!!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Αυτο το ψυχαναγκαστικο να παταω στα πλακακια του πεζοδρομιου μονο μεσα στο πλακακι κι οχι στις γραμμες, το εχει και κανενας αλλος ή μονο εγω και να ανησυχω? :p
Κι εγώ το κανα μικρή, αλλά τώρα που το λες παίζει να το κάνω και τώρα που και που ασυναίσθητα!

chrisbd

Member
Να πιεις πάρα πολύ αλκοόλ και να τα μεθύσεις...τα γαμ@μ@να...:D

και με τόσο που θα πιεις ούτε και συ θα νοιώθεις τίποτα...

σοβαρά τώρα
Υπάρχουν κάποια στικ αουτάν που κάνουν δουλειά πάντως αλλά και κάτι αρωματικά κεριά...

paefstra

Member
Και αυτοκόλλητα citronella με ευχάριστη μυρωδιά από κίτρο. Εμβέλεια κάπου ένα μέτρο, δοκιμασμένα. Τα κολλάς πάνω σου.
Επίσης, καις ελληνικό καφέ σε πήλινο δοχείο και ο καπνός τα διώχνει.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αυτο το ψυχαναγκαστικο να παταω στα πλακακια του πεζοδρομιου μονο μεσα στο πλακακι κι οχι στις γραμμες, το εχει και κανενας αλλος ή μονο εγω και να ανησυχω? :p
Η Κλάρα στο Jagten.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Και αυτοκόλλητα citronella με ευχάριστη μυρωδιά από κίτρο. Εμβέλεια κάπου ένα μέτρο, δοκιμασμένα. Τα κολλάς πάνω σου.
Επίσης, καις ελληνικό καφέ σε πήλινο δοχείο και ο καπνός τα διώχνει.
Ναι, βαλε ελληνικο σε πηλινο ή αλουμινοχαρτο και καψ΄τον. Και τα διωχνει και μυριζει γαματα.

karfitsa

Member
Και καλα να ειναι ισιες οι πλακες,εκει που μπαινουν διαγωνιες,τι κανεις?:roll:

varioAthens

Member
Ο τρομοκρατης των 20.00 εξεδωσε βιβλιο και το προλογισε ο Υπουργος Οικονομικων!:rolleyes:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios