• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεσμεύεσαι;

Last edited by a moderator:

chrisbd

Member
Ωραία πλακίτσα ...ο πωλητής ψάρωσε ο καημένος...:D

Last edited by a moderator:

GTS

Member
Αν κάποιος είναι φερέφωνο εδώ μέσα, αυτός δεν είμαι εγώ. Δεν συνεχίζω. Άντε μπράβο.
Κρίμα και ήθελα παλι να γράψεις εκεινη την υπέροχη κασέτα οτι στις δημοκρατίες, ο λαός επιλέγει και μπλα μπλα μπλα....άμα δε σας αρέσει ψηφίστε κάτι άλλο αλλά μπλα μπλα μπλα σεβαστες οι αποφασεις της "πλειοψηφιας" μουμπλε μουμπλε....φταιει ο εξωτερικος δανεισμός κτλ κτλ κουλουβαχατα...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αυτό που έγινε στην Κύπρο είναι "ελαφρώς" άνευ προηγουμένου, αλλά σήμερα κανένα ελληνικό ειδησεογραφικό σάιτ δε τόχει πρώτη είδηση.

chrisbd

Member
"Το κοινοβούλιο της Κύπρου καλείται σήμερα να εγκρίνει την εισφορά των αποταμιευτών για τις τραπεζικές τους καταθέσεις, η οποία αποτελεί όρο της συμφωνίας που επετεύχθη στις Βρυξέλλες για τη διάσωση της οικονομίας.
Η ολομέλεια αναμένεται να συγκληθεί στις 16:00 και ερωτηματικό παραμένει αν τα κόμματα θα συναινέσουν στην απόφαση αυτή που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην κοινή γνώμη.
Το επίμαχο νομοσχέδιο φέρει τον τίτλο «Ο περί τέλους των καταθέσεων σε πιστωτικά ιδρύματα νόμος του 2013» και προβλέπει την επιβολή τέλους 6,75% για καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ και τέλος 9,99% για καταθέσεις που υπερβαίνουν το ποσό αυτό.
Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση του ν/σ, το τέλος θα μεταφέρεται σε ειδικό λογαριασμό στο κάθε πιστωτικό ίδρυμα, επ’ ονόματι της Κυπριακής Δημοκρατίας και θα διατίθεται μετά από διάταγμα του υπουργού Οικονομικών για σκοπούς διάσωσης και ανακεφαλαιοποίησης του χρηματοπιστωτικού τομέα.
Η επιλογή που αντιμετώπιζε η Κύπρος ήταν μεταξύ «του καταστροφικού σεναρίου της άτακτης χρεοκοπίας ή του σεναρίου μιας οδυνηρής αλλά ελεγχόμενης διαχείρισης της κρίσης», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και υποστήριξε ότι σε διαφορετική περίπτωση θα κατέρρεαν οι δύο μεγαλύτερες τράπεζες του νησιού.
Το κόμμα του κ. Αναστασιάδη, ο Δημοκρατικός Συναγερμός, διαθέτει 20 έδρες από τις 56 του κοινοβουλίου και χρειάζεται στήριξη από άλλες παρατάξεις για να περάσει τα μέτρα. Οι ισορροπίες είναι λεπτές. Εάν δεν υπάρξουν διαρροές, ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ (μικρός εταίρος στον κυβερνητικό συνασπισμό) διαθέτουν 28 ψήφους, μια λιγότερη απ’ όσες χρειάζονται για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου.
Σήμερα στη Βουλή αναμένεται να υπάρξει ομιλία του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας -για πρώτη φορά στα πολιτικά χρονικά της Κύπρου- σε μία προσπάθεια να πεισθούν τα μέλη της να το εγκρίνουν.
Στη συνέχεια ο νεοεκλεγείς ηγέτης θα απευθύνει διάγγελμα στον κυπριακό λαό. "

Συνέχεια εδώ Κύπρος: Το απόγευμα στη Βουλή η συνεδρίαση για το πακέτο διάσωσης | Κόσμος | naftemporiki.gr

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ στα μεγάλα ειδησεογραφικά πορταλ βλέπω πρώτη είδηση τις φυλακές, τον κατίδη, κάτι προσφορές, κλπ. Τιβί δεν έχω βέβαια ελληνική. Εδώ σήμερα έχει γίνει κατάληψη από τη F1 σε όλα τα δίκτυα. :)

chrisbd

Member
Όχι δεν γίνεται κανένας χαμός ...όπως τα λες..

Τελικά Φέτελ περιμέναμε Ραϊκόνεν μας προέκυψε;;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
http://vimeo.com/61275290

(Δεν μπορώ να καταλάβω τι ζόρια τραβάει με το vimeo η πλατφόρμα)

karfitsa

Member
Εγώ στα μεγάλα ειδησεογραφικά πορταλ βλέπω πρώτη είδηση τις φυλακές, τον κατίδη, κάτι προσφορές, κλπ. Τιβί δεν έχω βέβαια ελληνική. Εδώ σήμερα έχει γίνει κατάληψη από τη F1 σε όλα τα δίκτυα. :)
Εσεις,μπορει να μην εχετε την Κυπρο,εμεις ομως,εχουμε αυτο:
Κινηματογραφική κλοπή 32 εκατ. δολαρίων από καζίνο της Μελβούρνης - Ειδήσεις - Κόσμος - in.gr :lol:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic