• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Το πρόβλημα δεν είναι (κυρίως) το πόσος είναι ο κατώτατος μισθός, αλλά α) τι ποσοστό του εργαζόμενου πληθυσμού αμείβεται με τον κατώτατο μισθό (που παίζει να είμαστε και πρωταθλητές Ευρώπης), και β) το πόσο είναι ο μέσος μισθός σε σχέση με την πραγματική εργασιακή παραγωγή (όπου υπάρχει χάσμα μεταξύ ιδιωτικού και ευρύτερου δημοσίου τομέα).

jimp

Member
Σωστα αυτα που λες αλλα αν παρουμε σαν δεδομενο οτι θα μειωθει και αλλο ο κατωτατος μισθος(τουλαχιστον εγω ετσι πιστευω) νομιζω οτι παμε για παγκοσμιοι πρωταθλητες.
Και στον κατωτατο αλλα και στους υπολοιπους που θα παρουν την κατω βολτα.
Οποτε βαζουμε μεσα και τους υπολοιπους φορους οι οποιοι ειναι απαραιτητοι για να εχουμε αναπτυξη και ειμαστε σιγουροι οτι το 2014 θα αλλαξουν τα δεδομενα οπως μας λενε οι πολιτικοι της κυβερνησης...

Δεν μπορω αλλο με την πολιτικη.Δεν μου γραφεις καποιο μαγαζι που αξιζει στη φρανκφουρτη για καφε/ποτο/φαγητο;)?

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δεν μπορω αλλο με την πολιτικη.Δεν μου γραφεις καποιο μαγαζι που αξιζει στη φρανκφουρτη για καφε/ποτο/φαγητο;)?
Εδώ είναι off-topic. Για on-topic ερωτήσεις, παρακαλώ στο αντίστοιχο topic....

Υ.Γ. Αν είσαι στο κέντρο, χτύπα το Bull+Bear, ακριβώς δίπλα στο χρηματιστήριο. Για ΟΛΑ τα / παραπάνω.

jimp

Member
Εδώ είναι off-topic. Για on-topic ερωτήσεις, παρακαλώ στο αντίστοιχο topic....

Υ.Γ. Αν είσαι στο κέντρο, χτύπα το Bull+Bear, ακριβώς δίπλα στο χρηματιστήριο. Για ΟΛΑ τα / παραπάνω.
Εκει κοντα θα μεινω,στο σταθμο tor.Ευχαριστω.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μόλις περάσαμε το μέσο ενός ζεστού χειμώνα... έχουμε δρόμο ακόμα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81