taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Στην προσάρτηση των Galapagos από τον Ισημερινό, υποθέτω.Δεν αναφερόμουν σε προσωπική διάθεση,αλλά σε ιστορικό γεγονός.
Σαν σήμερα, 12 Φεβρουαρίου - 12/2/2012
Στην προσάρτηση των Galapagos από τον Ισημερινό, υποθέτω.Δεν αναφερόμουν σε προσωπική διάθεση,αλλά σε ιστορικό γεγονός.
Να ευχαριστείς το θεό που θα κάνεις solo dvd βραδιά και δεν έχεις σχέση με κανέναν που να θέλει να σε τραβολογάει σε εμετικά "ρομαντικά" με το στανιό μέρη που κρέμονται πουπουλένιες καρδούλες και η μουσική ακούγεται μελωμένη από παντού.Η κατάρα της single: παίρνω τηλ. μια φίλη μου να κανονίσουμε ποιά μέρα θα βρεθούμε μες στην εβδομάδα, ενώ τείνω προς Πέμπτη. Και μου λέει "Ρε συ, την Πέμπτη δεν γίνεται, είναι του Αγίου Βαλεντίνου"!
Δηλ. εγώ θε πρέπει να κάνω solo dvd βραδιά την Πέμπτη; :roll:
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση που μπορείς να έχεις σχέση με κάποιον και να κάνετε dvd βραδιά παρέα, χωρίς να συρθείτε σε χαζορομαντικές εξόδους. Το έχω βιώσει άλλες χρονιές και ήταν απείρως καλύτερο από τον "κοινωνικό αποκλεισμό" που τρώω φέτος.Να ευχαριστείς το θεό που θα κάνεις solo dvd βραδιά και δεν έχεις σχέση με κανέναν που να θέλει να σε τραβολογάει σε εμετικά "ρομαντικά" με το στανιό μέρη που κρέμονται πουπουλένιες καρδούλες και η μουσική ακούγεται μελωμένη από παντού.
Ναι, και να πάω να δω τη νέα ταινία της Lacta, φαντάζεσαι; Τρώγωντας σοκολατάκια!Πήγαινε σινεμά να είστε πολλές