• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

The official off-topic v3. ®

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Αξέχαστη επέτειος

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Η κατάρα της single: παίρνω τηλ. μια φίλη μου να κανονίσουμε ποιά μέρα θα βρεθούμε μες στην εβδομάδα, ενώ τείνω προς Πέμπτη. Και μου λέει "Ρε συ, την Πέμπτη δεν γίνεται, είναι του Αγίου Βαλεντίνου"! :shock::shock:

Δηλ. εγώ θα πρέπει να κάνω solo dvd βραδιά την Πέμπτη; :roll::D

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Η κατάρα της single: παίρνω τηλ. μια φίλη μου να κανονίσουμε ποιά μέρα θα βρεθούμε μες στην εβδομάδα, ενώ τείνω προς Πέμπτη. Και μου λέει "Ρε συ, την Πέμπτη δεν γίνεται, είναι του Αγίου Βαλεντίνου"! :shock::shock:

Δηλ. εγώ θε πρέπει να κάνω solo dvd βραδιά την Πέμπτη; :roll::D
Να ευχαριστείς το θεό που θα κάνεις solo dvd βραδιά και δεν έχεις σχέση με κανέναν που να θέλει να σε τραβολογάει σε εμετικά "ρομαντικά" με το στανιό μέρη που κρέμονται πουπουλένιες καρδούλες και η μουσική ακούγεται μελωμένη από παντού.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Να ευχαριστείς το θεό που θα κάνεις solo dvd βραδιά και δεν έχεις σχέση με κανέναν που να θέλει να σε τραβολογάει σε εμετικά "ρομαντικά" με το στανιό μέρη που κρέμονται πουπουλένιες καρδούλες και η μουσική ακούγεται μελωμένη από παντού.
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση που μπορείς να έχεις σχέση με κάποιον και να κάνετε dvd βραδιά παρέα, χωρίς να συρθείτε σε χαζορομαντικές εξόδους. Το έχω βιώσει άλλες χρονιές και ήταν απείρως καλύτερο από τον "κοινωνικό αποκλεισμό" που τρώω φέτος. :haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.384
Νεότερο μέλος