piccolo_mondo
Member
Grazie!! Φιλακια μιλανεζικα!!
Εγώ πάλι δεν έχω πρόβλημα με τις Δευτέρες καθαυτές, οι Κυριακές με φρικάρουν περισσότερο επειδή ξέρω ότι ακολουθεί η Δευτέρα!
Υπάρχει ακόμα αυτή η εκπομπή; Το θυμάμαι στα τέλη των 80s-αρχές 90s όπου με έβαζαν με το ζόρι οι γονείς μου για ύπνο και το άκουσμα της μουσικής σήμαινε το τέλος του weekend.Eμενα με φρικαρει το μουσικο θεμα της Αθλητικης Κυριακης....
ε ναι γι' αυτο με φρικαρει... με αγχωνε το πρωινο ξυπνημα της επομενης μερας (απο μικρη ειχα σοβαρο θεμα με το πρωινο εγερτηριο) συν του οτι καθως ημουν ξαπλωμενη στο κρεβατι μου εκανα μια τυπου επαναληψη στα μαθηματα της Δευτερας και ολο εβρισκα οτι κατι δεν θυμαμαι...τραυματικες εμπειριες...Υπάρχει ακόμα αυτή η εκπομπή; Το θυμάμαι στα τέλη των 80s-αρχές 90s όπου με έβαζαν με το ζόρι οι γονείς μου για ύπνο και το άκουσμα της μουσικής σήμαινε το τέλος του weekend.
Επιβεβαιωνω! Ειδηση της ημερας στην Ιταλια. 28 Φεβρουαριου θα αφησει το Βατικανο, ανακοινωσε ο ιδιος.maltakias said:Μεγάλα ειδησιογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι παραιτείται ο Πάπας στο τέλος του μήνα.
Πάω να καταθέσω βιογραφικό