The official γατο-τοπικ

8avos

Member
Μηνύματα
667
Likes
6.737
Στην Ισλανδια οι γάτες κόβουν τις βόλτες τους μόνες τους, ανεξάρτητες κυρίες και όταν θελήσουν επιστρέφουν σπίτια τους. Η εν λόγω μαντάμ μου είναι πολύ γνώριμη αφού ίδια ράτσα - νορβηγικού δάσους- έχει η παιδική μου φιλη που είναι Νορβηγιδα κατά το ημισι. Τη βρήκαμε μια μέρα έξω από μια μπυραρία στο Χοφν αλλά δεν ήθελε πολλά πολλά. Είναι ντιβάρα και το ξέρει.
View attachment 459590
ετσι εξηγειται,που βρηκαμε μια σε βενζιναδικο,στη μεση του πουθενα,τρελη και ανεμελη οπου μολις της εκανα "ψι ψιτ" ετρεξε επανω μου σαν να ηταν δικη μου να παρει τα χαδακια της και ωσπου να βαλω αερα στα λαστιχα με γυροεφερνε,καθυστερωντας με γιατι δεν ηθελα να τρομαξει με την πιεση του αερα

8FD1D558-1322-464B-8B75-53D3ADEE1E77.jpeg
 

alvadi

Member
Μηνύματα
555
Likes
2.846
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Αυτή την υπέροχη φωτογραφία, δεν τη τράβηξα εγώ αλλά συνεργάτιδα και μου την έστειλε και σκέφτηκα να τη μοιραστώ μαζί σας.
Το μοντέλο ποζάρει έξω απο το μοναστήρι της Χοζοβιώτισσας στην Αμοργό.

amorgos.jpg
 

duty_free

Member
Μηνύματα
907
Likes
3.255
ρ.jpg


όταν το άτι έχει στον αέρα τον έναν του πόδη, ο αναβατης του απέθανε απο τραύματα γεγόμενα στην μάχη – λέγουσιν οι γλύπται τοις ινσάϊντ των κώδιξιν.

Εν προκειμένω, ζητείται στρατηγός για να λαβει μέρος στην πόζα αν και προτεραιότης γι αυτο το υπέροχο, γαμάτο, τέλειο, έξοχο, θαυμάσιο, καταπληκτικό, φανταστικό θήλυ (εν εργασία μου "παραθερίζον") γατόνι (φτου φτου) ειναι να του βρούμε σένιο όνομα. Οποιος/οποια εχει καμιαν ιδέαν καλή, παρακαλείται να μάς την αναφέρει.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.262
Μηνύματα
885.518
Μέλη
38.941
Νεότερο μέλος
doremmy

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom